29 Ocak 2009 Perşembe

3 dikiş...

29 ocak perşembe 2009

Çok sancıyordu dr.a gittim gene ve yeniden kestiler. İçinde cam kalmış parmağımın mercimek tanesi kadar ve etime dolanmış oparçayla birlikte kestiler cıkardılar camı. ve 3dikiş attı doktor. İz kalıcakmış. Meğer akşam canımın o derece acımasının ve iltihaplanıp morarmasının sebebiymiş...


Hiç yoktan neler oldu yani.. pamuk ipliği herşey cidden..


ekleme: cok feci sancı sonrası hastaneye apartopar gittim 21,30a kadar 2serum birde morfin ayarında iğne ile sancım biraz olsun dindi. cuma işe gitmedim. hafta sonu çitonikuökutukueku bir görüşme oldu ii geçti diebiliriz. 2şubat pz.t dün gene gittim pansumana ve 1hafta daha kalmalıymış. dedi.
arada sancı oluyor geçiyor.

28 Ocak 2009 Çarşamba

Parmaktan Önce Parmaktan Sonra:)

28 Ocak çarşamba 2009

Parmağımdaki uyuşukluk yerini ani zonklamalara bıraktı. Kendi kendine yanma baslıyor biranda buz gibi oluyor filan baya bir coşmuş durumda kendileri. Bende bıraktım kendi haline ilgilenmiyorum onla kendi kendine kalsında gelsin aklı başına:P

Aşko'nun mesaisi vardı akşam 21'a kadar kendi kendimeydim. Elimde suya girmemesi gerektiği için televizyon basından kalkmadım desem yalan olmaz. Mutfağa, pzt günü yaptıgım Midyeli Pilavımın hayaliyle bütün bir işgününü geçirip gelir gelmez üzerine atlamışlığım vardır hepsi o:D . Daha yerdim ama Sevgilimede kalsın diye kendimi dizginledim. 8ay önce hiç yemek yapmayı bilmeyen biri bugun neler yapıyor şaşırıyorum. Bahsi geçen kahraman benim:))) Birde üzerine zeytinyaglı bol limonlu 2tabak kereviz yedim. Onunda üzerine 1bardak kola bir kase aşure. Ve beklenildiği üzere hareket edemez duruma geldim miğdem agzımdan çıkacak. Sıcak su torbasını doldurup ayaklarımın arasına aldım ve Tv izlemeye koyuldum.

Bu sıralar Yegane kanalım Digiturk kanal 98 Akıllı tv bayılıyorum cok eglendiriyor beni. Zaten hiçbir diziyi izlemediğim için aşko için süper oluyor Avrupa yakasını izliyorum birtek oda denk gelip evde olursak. Kıyamam 8aydır benim yüzümden reklam arası dizi takip ediyor canım kocam :D Geçen gene zap'larken aşk yakar diye bir dizi varmış onu görmüş - ayyy dio kadın vurmuşmu ona böle olmuştu o yuzden öle oldu- ay beni bir gülme aldı aşkım reklam arası dizi takip ediyorsun kıyamam die:D
Sanırım ben tematik kanalları national geographic wild , realty, Akıllı tv, home tv daha cok seviyorum eğlendiricek birşeyler ögretecek nebiliyim sıkıntı hüzün zaten hayatın içinde oyüzden alengirli şeyleri izleyemiyorum. Sevgilimde alıştı zaten. Geçen diyor beyaz kutup ayılarını izleyelim nezaman başlıyacak diye:D Yerim ben onu.

Ben tüm göbüşüm şişliği ve sıcak su torbamla kıvrılmış tv izlerken kapı çadı oleyyy ve aşkım geldi. Gelir gelmez sarılıp parmağımın haliyeti ruhiyesini sorup midyeli pilava hücum etti. Meğer oda onun hayaliyle geçirmiş günü. Ne pilav yapmışım ehehe. Güzelce hazırladım ona bir tabak birde kola buz gibi. Sıcak su torbamı görünce basladı gülmeye. İnanmıyorum deyip devam etti kahkahasına. mutluyum ben ya sıcak su torbamla :) Yedi mamasını dahada yerdide kıyamadı hepsi bitmesin die bugunede bıraktı. Bu aksam gene mesaisi var gene yalnızım 21'a kadar. Sonra Benim miğdem biryandan coştu parmağım ayrı coştu zonkluyor. Aşkım pervane oldu ne yapayım aşkım canın ne istiyor diye ama su bile içemedim agrı kesici filan cunkü miğdem tıka basa doluydu cektim sancısını.İstifra ettim iki kere :(
Baktım meyve tabağı hazırlamış aşkom özenle dizilmiiş meyveler . yerim ben yaa meyveleri değil lütfen miğdem dolu diyorum :D aşkımı tabiki. Kiviler ortada armutlar bikenarda, muzlar diğer kenarda greyfurt . Papatya gibi olmuştu. Elleriyle besledi karısını,sadece muz ve armut yedim çünkü ekşi yemekten miğdem coşmuştu.

Uykum gelmeye basladı 23,30 oldu saat parmagım zonkluyor ve arttık yatma zamanı. gece uyandım kaçkere herdfasında canım sevgilim benimle uyandı.

Çok seviyor karısı kocasınıııı


27 Ocak 2009 Salı

uf oldum..

27 ocak salı 2009

Cuma günü işten 1saat erken cıkıp hızlıca eve erkenden gidip elmalı turta yapmak için girişirken tezgahın üzerinden yanlış hamle sonucu yere düşen ki bu noktada sevgilim nazar diyor cam bardak toplarken 3.cü parmagımın içine girmiş.

Girmiş diyorum ben farkında değilim 4gün öle geçirmişim. Bu sabah iltahaplanma ve şişlik yapınca kendımce dahi cözümlerimden birini bulup aldım cımbızı cerrah edasıyla ( ay bak eda dedim eda beni andı canım ya :)) operasyona basladım.
Bastırdıkca bişi batıyor .Neyse kendım çözemedim gittim içeriye iş arkadaşım çözümü cımbızda değil beni motive ederek dr. acile göndermekte buldu çünkü parmak benim de kurcalamam sonucu iltihap akıp mosmor olmuştu.

Gittim dr.a meger içeri yürümüş cam parçası hiç ama hiç önemsememiştim ne iltihaplanmasını ne morarmasını (tuhaf!) öyleki ne sevgilimin ne annemin haberiyok gayet güsel yasamamı sürdüyorum. Dr. cok cici herseyi acıklayarak basladı cidden ameliyat örtüsü ışıklar ameliyat ortamı hazır nazır. ben önemsememeye devamederken uyuşturucu iğneyi yapmasıyla besmeleyi cekmem bir oldu. Ve oydu da oydu parmağı kemiğe dogruyürümemiş yoksa orayıda açması gerekiyormuş. İhmal etmem kötü olmuş.

Parmağım üzerinden 4saat geçmesine rağmen hala uyuşuk ötesi. Hani kendini hissetmeyip yiyen insanlar gazetelere cıkıyor yao hesap oldum gram hissiyat yok. Lastiğimsi bir bant var üzerinde Resmen silikon parmak olmuş. sağa sola öne arkaya bük heryere bükülüyor. Zira his oranı 0 !.

Küçükken annem lastiği elime dolayıp şebeklik yaptıgım anlarda komik oldugumu sanardan her cocuk gibi kangren olcan bak buz gibi olmuş elin cıkar onu derdi. Şuan sımsıkı sarılmış ve buzgibi olmuş bir parmagım var 2 gün birlikteyiz sonra acılcak sargısı.


Allah kötüsünden korusun..

12 Ocak 2009 Pazartesi

23ocak cadde Eglence ve hafta sonumuz




Pazartesi geldi cattı cok cabuk geçiyor hafta sonları. Evime kocişime gezmeye doymadan birde bakmışım iş başı..
Hep evde olsam kafayı yerim imkansız evde oturmam 9yıldır bir fiil çalıştıgım için kasar yani.

23ocakCuma günü elifin dogum gününü kutladık caddede Gate'de kurt filan kalmadı hepsi yerlerde. Çok tepindik cok eglendik . Çok tayfası oldugu gibi oradaydık.

Gece saat 03.00 karı koca cadde'de bir sağlı bir sollu yürüyoruz arabaya dogru hafif yagmur ciseliyor ama süper bir hava. İçimizdeki yeme duygusunun Marmaris büfeyi görene kadar farkında değildik. Görür görmez gözlerimizin aynı anda parlaması:)) valla canım aşkım la ıslak cheeseburgere resmen gömüldük. Cumartesi işe gidecek olmasaydı biricik kocam daha cok vakit geçerdide işte evin yolunu tuttukkk.

Cumartesi bir üşüme geldi aşkımda calısıyor, işleri toparladıktan sonra koltuga kıvrılıverdim mutfaga gitmeye üşeniyorum ki ben cok severim bişiler hazırlamayı. Aşkım gelivermiş içeri girmişde duymamışım bile akşamüstü. Canım pizza cekti Dominos'un turkish pizza'sına bayılıyorum tam benlik bir etobur olarak. birde baharatlı tavukları var hmmm nefis. Askım geldi üstünü bile değişmeden karısına pizza ve tavuk almaya koştuuu. bende salata hazırladım bişr tabakda corba ısttım. Yedik bir güzel. Cumanın vermiş oldugu uykusuzlukla erkenden uyuyup 23'de uyandım 02'ye kadar Disco Kralını izledik. Sonra aşkımda bir gevşeme derken birde baktım koltukda uyuya kalmış..oy oy oyy. İşte evliliğin engüzel yanı:) Her anına şahit olmak:)

Pazar uyandık aşkım ekmek gazete almaya gitti ,kahvaltıyı hazırladı. Enerji dolu basladık günee. Canım hiç dışarı cıkmak istemedi. Kaçkere cıkalım dedi aşko ama evimizde sanırım encok geçirdiğimiz vakittir. 6saat:D Tarifdefterimi düzenledi aşko bende sıcacık bir çay ve dünden kalan pizzaları ısttım . Gülşen Bubikoğlu ve Müjdat Gezenin Ayşen Guruda Münir Özkul süper bir filmi böyle eglenceli filmlere bayılıyorum eskide olsa izleniyor. Keyifle sonunu bile bile izledik cidden harikaydı:D

Akşama FB -Trabzon Macı için kocişkonun Ablası ve Eniştesinin daveti üzerine onlara gittikk berabere bitti maç güzel bir akşamdı. 23'i geçiyordu artık kalktık. Yagmur baya yagıyordu akşam gündüz hava güzeldi halbuki. Eve döndük ve direk buzdolabına saldırdık. Lahana dolması Yaprak sarma ve kereviz rüyamıza girerdi yemesek valla:D