16 Şubat 2009 Pazartesi

Neler geçtiiii hızlıca baslıyım.. hazır yazasım gelmişken



Dikişlerim alındı.. 10gundur bepanthene'le sırdaş yoldaş arkadaş olduk. 24saat parmagımda sürülü durması gerekiyormuş gerilmeler oluyor boş kalırsa. 20gün daha böyle devam sonra eski parmagım yenilenmiş olarak benımlekaldıgı yerden devam edicek yaşamına 25senedir oldugu gibi.



Niku annemde 13ünde geldi şubatın çitosda gelicekmiş bu akşam .. Bakalım herşey güzel giderse eski günlerdeki gbi ..Niku'nun geleceği için.. aklım bitek onda bu aralar. uyum sağlaması ve mutlu oldugunu görmek herşeye bedel..

5 Şubat 2009 Perşembe

bugün hiç biryerimiz agrımıyorrrr:)

(fotograf mtv partisi kasım 06)
5 Şubat Perşembe 2009

Dün akşam servisden erken indik dün akşam. Köprü çok boştu okullar tatilde ve 17:45'de bindiğimiz servis 18:11'de servis beni bırakmıştı bile . Aşkonun işten cıkıp benı almasına koskoca 30 dakika vardı ve orada öylece beklesem canım sıkılırdı. Bende her aksam yaptıgıma ek olarak 2 market daha dolaştım :) baska türlü geçmiyor sap gbi dikilince vakit.

Ve beklenen an geldi tatataaa 30dakika geçmiş sevgilim geldi. Arabaya biner binmez öyle enerjik bir ses tonuyla "hiçbiyerimiz agrımıyor süperiz dimi karıcım bugunnnn" deyip sarılıverdi. Benim ruh halim; en sevdigim renk ve beden tek olan bluzu magaza bir anlık gafletle baskasına kaptırmış, taksi yagmurlu bir havada durmadan beni pas geçip üzerime birde çamur sıçratmış, birde süpris partiye pijamalarımla katılmış giibiiiiii (nasıl bir anlatımdır bu yarabbb :D ) bozuktuuuu. Enerjilerimiz havada kapıştı :P Neyse sonra ben kendimi yüksek enerjinin kollarına bıraktımmm. Eve gidip hazırlandıkkk. Dövmelerimizin yenilenme zamanı gelmişti iğnelerimizide aldık yanımıza, 1. ay yaptırmamız gerekiyordu buişlemi biz gitmedik yarın yarın diye diye 4ay geçti üstünden. Sımsıkı giyindikki cadde'de dolaşır sahilde otururuz mamalarımızı yedikten sonra diye hava güzeldi çünkü.

Bayağı bir trafik vardı arabayı parkeder etmez. Hemen tattoo'cuya gittik. Tattoo amçaaa Tattoo amçaa Tattoolarımızı Tattooolasana dedik :P iğrençççç demedik yapmadık böööle bişi , Sabah sabah Hapşırık arası espiri bukadar oluyor:D
Sıramızı bekledik sohbet muhabbet derken iğnelerin zamanı geçmiş ilk bir aymış meger yeni iğne açtılar. Altı üstü üzerinden geçilcek silinmişti bazı yerleri ama hijyen müthiş. Aşkım oturdu ilk, sonra biraz aç karnına kendini kötü hissedince ben geçtim benimkini hemen halletti yeniden aşkoya döndü. Kocişko başlamazmı ben bide dövmesi istiyorum diye Dövmeciyle modellere bakmaya.Daha büyüğünü yaptıracakmış, bir yandanda gözüyle beni kesiyor süper olucak bak şöyle böyle diye iştahı kabarmış belli :) İşimizi halledip yeniden gelme sözü verdikten sonra yemek yemek üzere Burger King'e geçtik sahildeki, canım chiken wings istemişti sonra cheese burgerde istedi sonra elma dilimli patates ve benim göbüş alarm vermeye basladı durdum:D Aşko koca bir steakhouse menüyü bitirdikten sonra cheeseburger yedi ben yemişim çokmuuuu dimi.

Enerjim kocişkomun yüksek motivasyonu esprileri yenilenen dövmeciklerimizle tavan yapmışken migrosa ugradık cola cips falan alalım diye sonra evde oldugunu hatırlayıp cıkıcakken anneme silikonyüzeyli bir el cırpıcıssı aldık. Mutfagına uygun yeşil yeşillll.güzel güzel mamalar hazırlasın benim pamukannemmm. Sahile dogru kapşonlarımız kapalı, sımsıkı lahana gibi giyinmiş ben genede üşüdüm. Yürüdük yürüdükkk sohbet ettik fotograflar çekildikk çok güldük çok eğlendik deniz kokusu yüzüme vurdukca sabah içi çekilen benmiyim dedim. Baktık üşüme olayı artıyor yavasstan uzaklaşalım. Müzik sonsess evimize dogru yol aldık. O sırada kayınpederim aradı onlara geçtik oturduk biraz yemekteyiz'i izliyorlardı, yemekteyiz dedikodusunu yaptık ordan burdan 1saatde orada oturduk. Evimize döndük ve benim yorgun olan bedenime parmağımın sancısıda eklenince bir ağrı kesici alıp direk koltuga aşkonun yanına kıvrılıverdim. Uykularımız bastırınca geçtik odaya. Aaaa diye birses noldu dedim telaşla
-ben T harfi yaptırıcaktım bak unuttum gördünmüüü-, yüzündeki hayıflanma en sevdigi şeyi kaybetmiş izlenimi veriyor. Aşkım coştun sen nerden cıktı T harfi haberim yok benimm, -istiyorum nezamandır aklımda bak bugun söylicektim adama unuttum gördünmü- diye tühtühlenerek yattıkk. Birdahaki gidişimizde hatırlatmak üzere söz verdim... çok kocaman seviyorum 7yıl olmasına bir ay kaldı..


3 Şubat 2009 Salı

canım anneme..

Canım annem..



Kanaatkar, fedakar, sevecen, pozitif, melekyüzlüm..

seni çok seviyorum annem