29 Temmuz 2009 Çarşamba

Api :)

29temmuz 2009 çarşamba



Temmuz ayı baya bir ugursuz geldi Supermario'mun apandisti patladı ameliyat oldu. Ve ona isim taktım dikişli yeri ve artık "api". Api'n nasıl ? diyorum anlatıyor acıdı acımadı cokyürümeyelim duralım falan diye:)
Herşeye isim takmak gibi bir huyum var sevdigim sevmediğim insan, nesne, cisim hiç farketmez anında konduruveriyorum bir ad. Api'de bunlardan sadece ve sadece biri:) öyle cok varki bazıları özel tabi:))

Bu aralar serin serin engüzel yerler bizim için sinema salonları..

Palladium'daki cinebonus'daki Türkçe'ye " felekten bir gece " olarak çevrilmiş asıl adı The Hangover olan filme gittik . Öyle istemeyerek gittik ki sanırsın kafamıza silah dayadılar illa gir bu filme diye. Cep sineması diye Supermario çok dalga geçti kesin dandik girmeyelim diye. Film başladı, başlar başlamaz öyle bir içine aldıki. Son zamanlarda en eğlenerek izlediğimiz film güldük bayağı.

Pazartesi günü Supermario'mun raporu devam ettiği için evdeydi ve karısına mamalar hazırlamış sofrayı kurmuş gelmemi bekliyormuş. Servisden iner inmez beni aldı ve eve gittiğimizde miss gibi hazırlanmış masa soyasoslu tavuk (çok lezizdi) makarna (tam sevdiğim gibi yumuşak) patates kızarması (elleriyle soymuşşşşş yerim ben onuuu) ve kocaman bir salata tabağı. Ben masayı görünce doydum daha yemeden öyle lezzetli duruyorlardı ki. yemeğimizi yedik yaktık nargilemizi ohh sabahlar olmasın.. cok güzel bir akşamdı.

Dün akşamda dışarı cıkmayı düşünmüş Supermario ve ben geldim üstümüzü değişip Meydan Cinebonus' a gidip "ice age 3" 3boyutlu olarak filmi izleyelim dedik . Çok methedilmişti ve çok gülemeyi düşleyerek girdim.
Zaten 21,30seansına diye evden cıkıp oraya vardıgımızda hala vaktımız var bu seansa hadi girelim nidaları eşliğinde,19,15 seansına 19,10da girmeyi planlayınca yemek filan hak getire. Supermario hemen tavukburger ve hamburger aldı içeri girdik reklam sırasında mideye götürdük. AA ama unutmamalıyım ben o ıkısınıde kendımın sanıyordum cunku cok actım meger aşko tekini kendıne almış güya tokdu:) neyse yediğim engüzel tavukburgerler'den bırıydı sanırım cok actım oyuzden öyle geldi. Yedik hızlıca alçak görevli bizi kandırdı 5dakika sürer reklam dışarda yemeyin geç kalırsınız diye ve nekadar 19,30dan önce başlamayacagını bilsekde hadi dedik 3boyutlu farklıdır belki girdik.

Gözlüklere 2*2,5 tl ödedik . Ben evde izleyceğim 3boyutlu filmlerin hayalini kuruyordum barkodları okutulurken gözlümlerimle. oh oh missss. Film başladı ve cidden güzel birşeymiş 3boyutlu zamazingo sanki yanında oluyor herşey. senden ortalarına girip geçin oturun diye ayırmak istiyorsun okadar yanındalar. Show tvana haber bülteninde Ali Kırca modern çağın reha muhtarı konumundadır kendisi nazarımda:) (Korcan Karar'da 8957 yerinden delinmiş çelik kapıyı stüdyoya taşıyarak beni benden almış bir haberci, onun sunumlarına şok programından alışkınım hala ciddimi şakamı diye kendimi dürttüğüm bir şahısdır kendisi) ışınlanarak stüdyoya konuk almışlardı geçen bültenlerden birinde onlardan bile daha iyi haha ne manyak bir haber bülteniydi o yaaaa .
Konuyu nerelere taşıdım neler diyorum ben:)), heh evet 3boyutlu olması dışında bende aman aman bir etki yaratmadı karakterlerin hepsini ayrı ayrı sevıyoruz ama hikaye eski filmlerde oldugu gibi alıp götürmüyor. Ve izlemeye gelenlerin %95'i koca koca adamlar ve kadınlardı cocuklar arada kaynadı.
Sözün özü güzel vakit geçiriliyor ama özellikle süperdi diyemem.

Çıkarken gözlüklerimizle şebeklik yapıyorduk aşkoyla birbirimize, a birde ne göreyim cıkışta gözlükleri topluyorlarmış. Kapıda nemrut bir görevli ve önünde sepet cıkana gözlükleri bırakmasını söylüyor. Tıpış tıpış bıraktık gözlükleri. Öyle afalladım ki, hiç tahmın etmiyordum geri vereceğimizi meger haberimiz olmaksızın kiralamışız gözlükleri. 5tl de gözlük kirasıymış. Tabi bu bizim kendi düşündüğümüz açıklaması, kimsenin bişi söylediği yok. Sonra aklıma düştü niye verdimki neticede ödeyip satın almştık gözlükleri geri verecektik madem niye söylemediler. Şeytan dedi git söyle ama canım istemedi sonra kalkmak. Ve kocişko o ben bunları anlatırken ne yesek diye cokdan debeleniyordu. Steakhouse menü aklındaymış aç olmadıgımı söylediğim halde bana gaz verip durdu 2,5 kg almışım tatilde götürdüğüm löp löp açık büfe sonrası. Kendimi evdeki Bodrum yolu dönüşü Manisa kırkağaç'dan aldıgımız bal gibi kavuna hazırlamıştım. Aklıma girdi ve yemeyikabul ettim. 6adet patates 3 ısırık steakhouse sonrası bıraktım çünkü beynim ilk defa söz dinlemiş ve kavuna kendini ayarlamış meğer menüyü istemedi:))))
Aşkım yedi kalanını ve eve gidince 2sodayı içti bu sıcaklarda olcak iş mi :)
Evde Tv'de başka film vardı ona başladık "sokak dansı "diye cok keyifliydi. Sonunu izleyemedim saat 1'e geliyordu. Uyuya kalmışım. Supermario'ya dedimki bizde hiphop- r&b dans kursuna gidelim cok güzel süper dans edebilmek bence. Herkes öyle yada böyle dans eder ama cidden profesyonelce yapabilmek müthiş birşey. yok mok dedi Api'si acıyormuş :) ama "iyileşince bakarız" mış. bakarız Supermario'm dedim hehe..

çok seviyorum hemde çokkk