27 Ocak 2010 Çarşamba

Yokuşlardan kop da gel

Dün akşam, sağımız yokuş solumuz yokuş olan evimizin cevresınden cıkabilmek için 30 dakika ugraştık Lador'la.Daha dogrusu supermario ugrastı, ben basının etini yedim. Zİncir takması ıcın ama takmadı.
Zor bela cıkabildik , sabahda aynı terane gene zincir takmadı. Ugrasması zormuş:D

25 Ocak 2010 Pazartesi

Ben Oynamasam Olur mu Hiç?

Güzel bir haftasonu geçirdik.
cumartesi gecesi 01:00'de haydi kar oynayalım startımla kendimizi sakin sessiz başbaşa ortama attık:D
Kimseyok yokuş aşağıbir supermario kaydı bir ben..
Dehşet güzeldi. hava gram esmiyordu, 02'ye kadar oynadık kar.

Gece sokağımızdan bir demet

Cehpanelikler:D

olmazsa olmaz
Kar ilk yagdıgı gece cok tazeydı brbırıne yapışmıyordu buyüzden kardan adamımda minik oldu
ama supermario benle dalga geçti kafasını kopardı kardan adamımın:D böyle kardan adammı olurmuş diye

kardan üşüyen çiçeklerimiz,

sonra gece eve girince sıcak su ısıttım nescafe içsem uykum kaçar diye, kocişde döküntülerini topladı ,
kar atıyorum diye karla karışık kum atmışım ona:D  bütün heryeri kum olmuş eve girince döküldü yeni temizlemiştim.birde zeytınyaglık yapıyorum sen döktün sen temizlicen diye:D

21 Ocak 2010 Perşembe

Pıt diye Atıyor Öndeki Düğme

Hmmm dün elle tutulur gözle görülür hiçbirşey yapmadan geçti tüm akşam,
Gardrobumun sağ Lob'unu düzelttim!
Ne cok kot pantolonum varmış hep birkaç şeyin üzerine döndüğümü farkettim, Ama olmuyorlar dar geliyor 34 bedenlerin hepsi. Bende inicem giricem gene içine diye atmayada vermeyede kıyamamışım belliki:)

Sağlıklı yaşam günlerimiz bir iki kaçamakla devam ediyor, dün akşam bir tabak corba içtim, iki çatal kendim yaptım diye bamyanın tadına baktım ve salata yedim .. Ama sabah iş yerinde çığrımdan çıkıyorum, Birşey yazarken, ayfertitomun yanına laklak yaparken , çay içerken ağzım boş kalmıyor kalamıyor devamlı etejerden ellerim birşeyler arıyor. Cephanelik gibi.

Dün kocacım Lost izleyelim 5. sezonu'da dedi ama sona geldik ya bitsin istemiyorum izlemedik,
Bu akşam aşk-ı tantuniyi izliycez, yanında nargile'de içeriz, evimde ayaklarımı uzatır keyif yaparım.

20 Ocak 2010 Çarşamba

Karlar Düşer

Allahım o ne soguk öyle, resmen dün servisde üşüdüm dondum diye söyleniyordum bugün servisi kaçırdım :D
Ama hareket ettiğimden daha az üşüdüm desem yalan olmaz 1saatte geldim metrobüsle.
Otobüsden inip metrobüse gitmek için üşenmedim saydım tam 248 basamak cıkıyorsun!
O da hareket gerektiriyor üşümüyorsun, Belediyemiz halkını düşünmüş oyüzden yapmış okada basamağı!

Karlar yağdı da tuttu bile. Ne zevkliydi izlemek. Dün kocişimle aynı saatlerde eve girdik keyfime diyecek yoktu.Eve girince bir yol ayrımına geldim:D ya banyo yapıcaktım ya yemek zira haftasonları yemek yapmıyorum dısarda oluyoruz birönceki günde dısardaydık oyüzden dün mama yoktu.

 Hemencik, Bamya yaptım ben hiç sevmıyorum ama supermario sevıyor diye, ezogelin çorbası, morlahanadan salata,annemin gönderdiği tavuklunohutlu pilav  kayınvaldemin gönderdiği içli köfte ile mamalarımızı yedik. Uzun bir aradan sonra salata dısında evde mama yemiş olduk:P
Ama bir önceki günde söylediği gibi bogazları bayagı bir kötüydü yattıgı yerde uyukladı resmen.Sonra tüm günün yorgunluguyla ikimizde uyuya kalmışız 22,30da kanepede.

Sabahda gözlerim uyumaktan 88 kat olmuş şekilde gözaltı torbalarım ve ben işe geç kaldık!
Güzel bir gün çayım yanımda, oh bir yudumda aldım yazarken, kocimlede konustum bogazları iyiymiş, ay bu arada gece cok bagırmışım uykumda ha bire söylenip durdun diyor supermario. Alışmış normal karşılıyor gece ciyaklarımı:D

19 Ocak 2010 Salı

Çok Mutlu Oldum

Dünkü ruh halimden sonra, supermario’ya ekşidim tabi. Akşama bir şeyler yapalım diye. O’nunda bogazları acıyormuş kendini evde oturmaya ayarlamış. Benim sesimi öyle duyunca zemin yapıyor alttan bogazlarımda kötü yutkunurken acıyor diye ama yemezler tabi :D
ben aklıma koydum aklımdan geçeni gerçekleştirmem lazım.

Sıcak içicek bardakları aldım Köpüklülerden,
2 adet çikolata aldım şu sıralar favorimiz eti Bumbada
2 adet 3’ü 1 arada
Sıcak su ısıttım minik termosumuza
Sonra sıcak su torbasına doldurdum bayagı bir
Mısır patlattım bir poşet
Grip için ilaç ve baş agrısı için ilaç’da aldım.
Piknik çantamızın içine koydum.
Taa taam hazırım supermario gelsin hemen cıkıcam sıkıca giyindim.
Caddebostan sahilde arabayı ceker Mc'den birşeyler alır  deniz kenarında arabanın içinde otururuz diye geçirmiştim içimden.

Ama akıl edememişim caddebostan sahilde araba cekip denizi izlicek yer yok taaaaaaaaa maltepe sahile kadar gidip mcden yiyecekleri alıp dönüş olmadıgı için uzunca bir yolu geri gittik meşakatli oldu:)

Arabayı cektik sahile ben papilerimi cıkardım bagdaş kurdum Turco'larımızı yedik acıkmışız onca yoldan sonra:P Cem ceminayı dinliyoruz kritğini yapıyoruz ama canım kocişkom devamlı bogazını tutuyor Colasını ıcemıyor falan. Ben benim techizatımı cıkarmadım tabi hemen:D

Yemekler bitti hemen sıcak su torbasını cıkardım koydum üzerine kriz geçiriyordu ahahahha
sonra kahveyle bombayı pattlattım bogazlarına iyi gelsin diye ardından çikolata ile keyifler tavan
benden kroşeler ardı ardına geliyor:D Patlamış mısırıda görünce senden herşey beklenir dedi kalakaldı süper oldu ahahah.

Yeme törenimiz bittikten sonra müzik dinledik denizi izledik hayaller kurduk, geleceğe dair kararlar verdik,
Eski günlerimizi andık 7yıl önce kurdugumuz hayellerin cokdaha fazlasına sahip oldugumuz için şükrettik. Şarkı söyledik avaz avaz, şarkı tuttuk radyo çalanlardan küçükken yaptıgımız gibi. En sevdigimiz şarkı çıkınca birbirimizi aynı anda seslendik .. Şarkılara düet yaptık en bed sesimizle gözlerimiz biran kıpırdamadan baska bir yere.
Dün akşam cok cok cok güzeldi. En güzel en lüks lokantada yemek yesem en pahalı kahveyi içsem bukadar keyif almazdım.. Hep diyorum maksat çöp de olsa verirken ettiğin iki kelamda, en berbat yer bile olsa güldüğün iki gülümsemede mutluluk diye.
Çok güzeldi çok..

18 Ocak 2010 Pazartesi

Otur ve Dinle,zaman hızlı Sen ne Yaptın?

Hayat öyle hızlı akıyor ki, yetişemiyorum gerçekten!
Bazen 87 parçaya bölünmem gerekiyor.

 Annemlere , Supermarionun ailesine, arkadaşlarımıza, kendimize, evimize, yapılacak işlere, varolan işime..
Hergün gitmiyoruz ama herkes ilgi bekliyor. Telefon açan arkadaşım neden onu hiç aramadıgımı,
Kayınvaldemler neden onlara ayda yılda bir gittiğimizi, arkadaşlarımız neden bir araya birtürlü toplanamadıgımızı, evdeki çamaşırlar her hafta birikince neden hemen yıkanmadıklarını, supermario neden kendi kıyafetlerımı onun tarafına koydugumu, yığılan işler neden hemen gönderilmediğini.. bana hergün karşıma bir tesadüf yada bir işaretle hissettiriyor.

Bilmem ben yetişemiyorum herşeye. Yetişebilene aferin bravo. Karışabiliyorum, yorulabiliyorum, ayaklarımı uzatıp benım ıcınde birileri koştursun ben hazır yapılmış planlara sonradan dahil olmanın keyfini yaşıyım istiyorum.

 keman gibi gözüküyor sesini duymasak büyük keman deriz,
viyolonsel gibiyim.

12 Ocak 2010 Salı

Mis Kokulu Pamuk Anneannem Cennet oldu

Canım ananemı kaybettik.. Dün toprağa verildi..
Allah herkese İmanlı Kuran'lı ölüm nasip etsin..
Ne mutlu ki başında devamlı dualar okundu Salavatlar çekildi..
Uzun süredir çektiği sıkıntılarında kurtuldu.. Ebedi uykusunda rahat olacağını mekanının cennet oldugunu biliyorum pamukgibi kimseye zararı dokunmayan bir insandı. Canımm annem yıkık dökük kaldı.. Allah taksiratını affetsin.. Çok üzgünüm.çok..

Annecim onunla bir bebek gibi ilgilendi neredeyse hergün hastanelerdeydı ilacı dr'u filmi o'su bu'su derken ömründen ömürler gitti ama bir kere of demedi. Bilmiyorum ben onun kadar sabırlı olurmuyum. Güzel yüreğindeki merhameti öylebüyük ki resmen eliyle besledi ananemi. Allah razı olsun annemden de. Bir kere söylenmeden kendi hayatını tamamen ananem üzerine endeksleyip onunla yatıp onunla kalktı son birkaç yıldır.

86 yasında hiç okuma yazma bilmemesine rağmen müthiş bir azim vardı. Supermario ile mac muhabbeti yapardı. Sıvasın şampiyonluga oynadıgı yıl fikstürü takip etmiş supermario ya artık bir anadolu takımı şampiyon olsun diyerek şoka sokmuşlugu vardır.

Koyu renk giyinmekten hoşlanmazdı, eşarbıyla giyindiği uzun elbisesi mutlaka kıyısında köşesinde açık renk bir çiçek olanları seçerdi ve mutlaka renkler birbirine uyacak..Hergün atlamaksızın akşam yemekten sonra soluksuz ajansı takip ederdi, yeni nesıl uslubuyla haberleri.

Hiç kaçırmazdı mutlaka krtiğini yapardı fikirlerini söylerdi. Bu yıllarda genç olsaydı kesin diyorum avukat savcı tarzı bir mevkide olurdu. Hakkını arar baskalarının akıl danıştıgı biriydi. Öyle kendini yetiştirmiş biriydi.

Cenaze doldu taştı 60 yıldır aynı sokakta aynı komşularla oturduklarından ne cok seveni varmış ne cok gözyaşı dökeni varmış dedim gurur duydum ananemle bir kez daha ..iyi bir insan olmak sen gidince hakkında söylenenler edilen dualarla ortaya cıkıyor gerçekten de.

Supermario hep superanane herşeyi biliyor yaa diye şaşırarak dinlerdi konuşmalarını. Son ana kadar bilinci açıktı. Dişleri bile kendinin di bir tane takma dişi yoktu.
Ne yazıkki kanser durmadı. sıçradı devam etti. Son ana kadar ibadetlerini yerine getirdi..Hep Hacca gitmek istedi ama olmadı kısmet .. Şuan en kutsal mekandasın Canım anneannem, ruh'un şad olsun..

8 Ocak 2010 Cuma

Duydun Zilin Sesini

İstanbul'un havasına benzeyen ruh halim,
Özsüt'ün minik frannboazlı adet pastasını gördüğümde çarpan kalbim kadar,
mutlu şuan.. akşama evimin mutfagını kırmızıdan maviye cevirmek için aksesuarlarını tamamlamaya calısıyorum hala istedigim gibi birşey bulamadım ikeaya gidip bakıcazz. Ayrıca yarın turtinin dogum günü var onun için kıyafet hazırlamalıyım. Haftasonlarını cok seviyorum

Yassscımm yazmadan yazmıyım dedim o yazdı benim ki kaldı.Hemen yazıyorum.
Ben bu hafta yasscımmmma süpris dogum günü kutlaması yaptım kendi çapımda:P


Mailleşiyorduk zaten elimdeki ipuçlarını içimdeki hafiye tukuyla birleştirip telefonuna ulaşıp ona dogum günü şarkısını telefonda söyledimmm:D Çok mutlu oldum çok keyifli bir konuşmaydı,
Ne tatlı oldu aynı yazılaırndaki gibi kendiyle dalga geçebilen, esprili, muzip biri..
Telefonda gülüşmekten konuşmaya sıra gelmedi, kendi gibi olan insanları seviyorum. İyiki blogum var !
İyiki aramışım şu girişken huyumu seviyorum:D

Samimiyetsiz Olma

Keyfim kaçtıgında elim tuşlara gitmiyor, Anlatacgaım şeyler güzel olsada o demoralize olmuş halimden cıkamıyorum. 6 senedir aynı yerde calısıyorum ama yıldızımızın barışmadıgı biri var..
Bazen okadar iyi ki sizi sizden cok düşünür bir halde dolannıyor, bazen kabus ..
ast üst ilişkiside devreye girince ozaman tadından yenmez oluyor.

Samimiyet güzeldir ama dozunda , bazen birine dakikasında kanı ısınabilir insanın ama onun farklılığını karşılıklıı farkeder kaybetmemek için cümlelerini seçerek kullanırsın.

Bu bahsettiğim kişide tam böyle nerde bir konu hemen içinde, konuyu bilsin bilmesin mutlaka söyleyecek bir çift lafı hazır, en zor anında hemen yanında, en keyifli anında yanında..
Dışardan bakınca daha ne ister insan diyor biliyorum. Ama öyle olmuyor işte sıkıcı samimiyetsiz kendi cıkarları için seni onu bunu geçmişine ekliyor, sonra referans gösteriyor adını! Biz X'lede konustuk oda böyle düşünüyor diye. Yada seni onu ötekinide safhına çekip gövde gösterisine dönüşebiliyor anlık olaylar.
Uyanık olmak lazım .

Yani böyle içim kabardı falımada bakan yok ki saysın bir bir kabarıklarımı:P

Sabah demoralize halimi kendimi konflekse vererek atmaya calısıyorum :)
Çok seviyorum meyveli nesfiti. Hem yemesi zevkli hem kilo aldırmıyor!

7 Ocak 2010 Perşembe

Su Gibi Aziz ve Berrak Ol!

Su içeyim cildim güzelleşsin diyorum
Su içeyim bagırsaklarım çalışsın diyorum
Su içeyim metabolizmam hızlansın diyorum
Su içeyim kafam güzelleşsin diyorum:P
Yok hiçbiri motive etmiyor
Su gün içerisinde bazen bir bardak bazen hiç içmiyorum
İçten içe kuruyacağım sanırım bir gün:D

Bugun kendime çekidüzen veriyim dedim 2bardak sabah,
6bardakta öğleden sonra içtim,
hedefim günlük 12 bardak su bakalım kaçgün uyacagım..
Ben gidip kalan 6 bardağımı tüketeyim..

Sen Tut Ucundan !

Sabahları sürünerek kalkıyorum resmen uyku yetmiyor. Halbuki kendie gelmek için dün akşam 22'de yattım. Yok sabah gene aynı teraneler. Ozaman geç yatmam uykusuzluguma bir sorun arz etmiyor.
Sağlıklı beslenicez derken dermanım kalmıyor eve gider gitmez mutfaga bir girdim giriş o giriş kociş işden gelmiş ben hala mutfakta. Eve bir hizmetci lazım imanım gevredi. Damarlarımız tıkansın yaglı yıyelım daha iyi:P
Brüksel lahanasını buharda haşladım üzerine yogurt
Terbiyeli şehriye corbası
kuşbaşı eti yagsız tuzsuz haşladımla kavurdum arası
supermario'ya özel brüksel lahanasının yemeğini yaptım
bol ötesi 2büyük kase salata yaptım
mantarları yagsız tuzsuz tavada cevirdim üzerine sarımsaklı çeşniden döktüm azcık.

Bu yemekleri azar azar yedik ama genede fazla geldi miğdeme. Diğer türlü olsaydı bir pilav bir corba bir ana yemek bir salata bizi 2gün idare ediyordu. Yok bu sağlıklı yaşam günleri benı saglıgımdan edecek:D

Tabi ben yoruldum yemekten sonra uzandım supermario evi süpürdü bulaşıkları ayarlardı derken saat oldu 21:10 gün bitti biz daha oturamadık. Tam oturduk Miğdem bulanınca soda getirdi derken canım salep cekti
kocimde isyan bayrağı cekti:Dsaydı döktü bir dünya sonra sıra bana geçti tabe ben saydım döktüm  ahahah
Hazır kıta bekliyorsun sanki cırlamak için diye günün tespitini üzerimde yaptı bizzat:D

Kocim salep hazırlarken ben İz tv'deki Ayhan Sicimoğlula Renkleri izliyordum İzmir'i anlatıyordu. Dario Moreno sokağında gezerken hayat hikayesini anlattı. İzmir doğumlu olan Dario 15yasında okulu bırakıp  İzmir'de zamanın en iyi avukatlarından birinin yanına yardımcı cırak olarak giriyor ve boş kalan zamanlarında kütüphaneye giderek kendi kendine Fransızcayı Ögreniyor yavas yavas. Gitarıyla şarkı söylüyor derken Askerliğini yapmak üzere ayrıldıgında Güzel sesinden dolayı Orduevinde Solistik yapıyor, Konyada Ankarada askeri yerlerde söylüyor.İstanbula geliyor işleri gayet güzel yerinde derken Yunanistan'a geçiyor ordan Parise geçiyor ve Orada katıldıgı bir yarışmada cok büyük oyla birinci oluyor ve Fransa macerası tavan yapıyor. Yıldız oluyor! Kasetleri yok satıyor cevirdiği filmler cabası. Hatta okadar ki zamanın super yıldızı Brigitte Bardot'la film bile ceviriyor. 47 yasında öldüğünde İzmir aşığı biri olarka vasiyeti İzmir olsada Annesi tarafından İsraile Gömülüyor  Yahudi olmalarının etkisiyle.

Yani bu hikayeye dinleynce aklımdan direk hayat neler yasatıyor insana devamlı ipe asılmak gerekiyor ve öğrenmenin sonunun olmadığı geçti.. Ben yapamam diye birşey yok sadece bahanelerin arkasına saklanmamak lazım..Birde bu yazı  konuyla alakalı okunmalı derim.

6 Ocak 2010 Çarşamba

Sağlıklı Yaşam Konseptimiz:D

Diyete başladık karı koca. Bakalım nekadar devam edecek. Salı sabah itibariyle Eti form peynir ikilisi ile günümü geçirdim. Akşam Kocişden gelen istek üzerine tavuk yagsız tuzsuz pişirdim tavada.
Aşırı bol birer salata yaptım 2Kase şeklinde. Çorba yanına bu şekilde akşam yemeğimizi yedik.

Akşamları otururken birşey tüketmeden oturmak aşırı zorlayacak gibi. Supermario meyve yedi greyfurt portakal ağzı boş kalmasın diye:D
Ben onlarıda yemedim ama içim gitti marketlerin ıvırzıvır bölümündeki ürünlerin 100/ 1 ölçekli  olanından bizim mutfakda mevcut. İkeada aldıgım çocuk oyun kutularından ikisinin içini bu şekilde doldurdum:D

Her akşam onları tüketmek için sabırsızlanıyorduk dün akşam hiçbişi yemedik. Milat!

Daha tartılmadım kaçla başladım diye" Sağlıklı Yaşam Günleri" konseptli etkinliğimize. Adına böyle değince daha havalı oluyor, Kendi kendini kandırma sanatı işte laf cambazlığı:pP

Lostumuzun 4. sezonunu yarıladık. Ve Resmen dizi kudurtuyor. Böyle birşey olamaz muhteşem bir senaryo muhteşem kurgular. Turk dizilerinde insanı salak yerine koyan espriler ve senaryolardan sonra her adımında hayrete düşmeye devam ediyor insan.

5 Ocak 2010 Salı

Supraysss!

Akşam hummalı planlar sonrası organize ettiğimiz doğum günü vardı.
Kar don uyarısı olunca yollar bomboştu ve servisle 20 dakikada geçtik. Rekor oldu bu. Kimse cıkmamış sokağa resmen..Gene supermarionun gelmesi benı alması derken 18:30 oldu eve girmem.
Hemen mutfaga girdim hardallısoslu patates salatası, kısır ve börülce salatası yaptım.. El oyalıyor minik minik kes dogra.Olsun dedim pizzayla doymayabiliriz. İyikide yapmışım yetmezdi pizzaa.

Neyse sonra Minik topkeklerin üzerine çikolata eritip doğum günü cocugunun adını yazdım. Uzun şekerlerle süsledim birde tüle sarıp kurdeleyle bagladım. Sonra kırmızı bir tüllün içine  herkesden birer parça temsili şeyler koydum. Turtiler talaş tahta parçası, supermario makyaj malzemesi, ben topkekler görünce zaten tanır, annem için kahve fincanı çakmak, babam için tespih koydum kapadım ağzını . Turtiyle supermarioda pizza almaya gittiler, eniştede pizza söyledim yemek yapma dedi kandırdık onu. Arada arıyıp supermario'yu oğlum idare edemiyorum nerde kaldınız cakıcak deyip pizzacıları fırcaladım diye söylüyormuş :D

Biz hazır nazır olarak toplanıp gittik kapılarına. Ama görüntülü otomatik var kapılarında kapıyı o acmasın diye enişteye cagrı üzerine cagrı atıyoruz.Kocim gitti tüllü paketi kapılarına bıraktı zile bastı kaçtı. Biz herbirimizde supermarionun 2006 yılında organıze ettiğim dogum gününden kalma maskeleri pınoş atmamış onlar yüzümüzde bekliyoruz:D
Dışardan bizi gören olsa koca koca insanlar ne yapıyor böyle şebeklik derler ki kociş görmüş yandaki apartmana giricek adam kapıda durmuş napıyor bunlar diye bakıyormuş:P

Tekrar zile bastık paketi açma arası bırakmıştık oda sonradan söylüyor sandım ki kocam çikolata gönderdi ahhaha. Kapıyı açtı ablam süprissss diye üstüne atladık 7'miz birden:D

Daha önce kayınpederimin dogum gününde üzerine süpris diye pınoşla ben atlamıştık haha adamcagızda uykudan yenı kalkmış bizi görünce bir geri geri kaçışı vardı hala hatırladıkca güleriz:D

Eğlenceli bir akşam oldu birde saçma sapan Ezel isimli dizi olmasaydı, daha güzel olurdu erkekler kitlendiler ona. Plus'dan izleyin durdurun dıyoruz ı ıh illa anında izlicekler.
İlk doğum günü partisi olmuş ablacığın daha da mutlu oldum özel olacagı için..

fotolar yarın

I ıh Hiç biri değil

Tatlı seda ne diyeyim ki sana.. Takımdaşlık değil blogdaşlık değil başka bir enerji geliyor senın tarafından bana, sanki yolda görsem hiç ara vermeden devam eden iki arkadaşmışız gibi hissediyorum. Böyle hissettiğim birkaç kişi daha var bugun konuşucam onunlada.. Hakikaten negüzel şey blog sahibi olmak ,sana ve sevgiliye, pınara ve eşine  dahil herşeyi supermario biliyor düşün o derece bahsedıyorum onlarda fb'li onlarda kafa onlarda şöyle diye:P
Hatta kombine kartı onların yanından alalım dedi kendisi ahaha

Bak hediyenin tatlılığına gelemedi sıra görüyormusun.. Dün okadar fazla yogundum ki kargoyla mutluluk arası verip nefesiz çalışmaya devam ettim birgün geç olarak yazıyorum..
Samimiyetle söylüyorum cok mutlu oldum kanaryaların tatlılıgınamı renklerine mi tatlı notuna mı sevineyim bilemiyorum..
Teşekkür ederim çok hemde kocaman..
Mutlaka karşılaşacağız ozaman öpücüğüm yanağında olur tamam mı?

4 Ocak 2010 Pazartesi

Senenin İlk Kar'ı geldi!


2010'a dünya güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsin diyerek girdik:P
yalan bu.. böyle girmedik:)
Öyle hızlı gelişti ki,
Valla canım kocimle birbirimize sarıldık sarıldık dilek dilemeyi unutmuşuz yalnız olsun ben hemen sonrasında gözlerimi kapayıp diledim. ayrıca buzdolabımın üzerine geçen yıl gibi istediklerimi yazdım koydum bakalım gecen yıl gibi olacakmı .

Ne sıkıcısın tuku ya!
Düzgünce anlatsana şunları!

Herşey şöyle başladı, biz yeni yıl için dağ evini planlarken dü.dük.le.nince rotaı baska yerlere cevirdik:D
turtiler ve biz dışarda yer ayırttık dğer sefiller ise kendi hallerine bıraktık evde ev deyip başımızın etini yerlerken:P
Sonra burçiko supermarioyu son dakika arayıp gelme durumları olunca 7 kişiye cıkcaktık ki bizim yer ayırttıgımız yerde gram yer kalmamış. Dakikalarca süre telefonlaşmalar havada kaldı onlar bize katılamadı ama ben onların adına cok cok sevindim.
Kız akuş varya şu ilişkinizdeki emeğimizi kendimizin ilişkisine vermedik he hahaha

Kociş gelene kadar evde sanki akşam yılbaşı değilmiş gibi zaplayıp durdum kanalları. O da bana hediye almak için kıvranıyormuş oyüzden geç gelmiş 5,30 gibi. Bende ona hediye almadım manevi değeri yüksek notlar yazdım aklına gelebilecek heryere :D
Eve geldi giyinip cıkıcaz dediki ki;
Sana makyaj malzeme kutusu getirdim şirketten bak bukadar dağınık durmasın hepsini ona koy Lador'dan alıp geliyorum.

Kutu elinde geldi al bunlara koy diye , açtım içini içindeki notu görünce
ay cnaım benim kutuya not yazmış dedim ne sevindim ne sevindim
Meğer süpris boş kutu değilmiş:D

Kutunun içine swatch'dan aldığı tarih ayarlanabilir özellikli yüzüğün üzerine evlilik tarihimizi ayarlamış koymuş ama ben kutuyu tarsden acınca görmedim:D Görünce taktım elimeöyle mutlu oldumki ama aşkım tarihini yanlış ayarlatmışsın 2010'a giriyoruz dedim ve
sarışın zeki düsturuma bir tekme daha atarak yerle bir ettim:D
2008 evlilik yıldönümümüz aşkım demesiyle anı kavramam yüzümün kızarması hepsi bir arada oldu:P
Ama samimiyetle söylüyorum ben hiç o açıdan bakmamıştım yani yeniyıl hediyesi ya bende tarih olayını ona göre düşünmüştümmmmm:)

Turtiler geldi pınoşun son noktalamalarını yaptık. Bende şöyle birşey var biri biyere gidicek eksik kalmış bişiyi var sevdigim biriyse gel benımkini veriyim derim hiç düşünmem yanı bosuna para vermesn kullansın dıye pınoşun aksesuar ve makyaj olayını öyle hallettik. Onun elbiseside cok güzeldi cıtır cıtır olmuştu. Bende hanımhanımcıktım:D

Zaten kocim diyorki arasan böyle elbise bulamazdın yaka kısmı tam ayarında boyu tam ayarında:D ÖTÜK'den geçti yani elbisenin ayarı:P

Yemekleri güzel değildi. Cadde Rakkası kınıyorum.Okadar para veriyorsun yemek yemeden dön peh!
Düğünüm Nakkaştepe Rakkas'da olmuştu hiç böyle değildi öyle şık yemekler ve lezzetler vardı ki şaşırdık cadde'nin böyle olmasına. Ben yemedim huylum zaten. Herkes yedi gerçi ,Ama eğlencede dağıttık, Oynadık oynadık ayaklarım 3gün kendine gelemedi. Ayrıca aksilikler cıkmadı değil masalar karışmış sorun halloldu ama kafaya takmadık keyfimizin kaçmasına müsade etmedik.

03:00 gibi Cadde'de taksi beklerken benım canım marmaris büfenin ıslak hamburgerınden cekti yürüdük. Atmosfer süperdi herkes oynuyor ve kluplerden cıkan müzikle sokaklarda kimse kimseye öte git demior. Bizde sokak danslarına eşlik ettik tıkır tıkır halimizle. Sonra karınları doyurup yürümeye devam taksi arakibulaki.com olmuş. Derman kalmadı ayaklaırmızda ama birkere daha iyi bir karar verdiğimizi anladık arabayla gelmemekle çünkü turti ve supermario çakır keyifdi hafifden.

Güzel eğlendiğimiz bir yeni yıl oldu kurtları döktük.
cuma c.tesi evden kılımı kıpırdatmadım kocimde evdeydı telefonlarıda kapadık :D hçbiyere gitmedik.
Pazarda yeniyıl hediyesi yüzümün kenarı acılıyordu Palladium'da onu değiştirdik,
bu akşam ablişkonun d.günü var ona süprisleri planladık

Yılın ilk karıda yağdı bugün oh buz gibi hava .
Ayrıca tatil süperdi keşke bitmeseydi..