22 Şubat 2010 Pazartesi

Keşke Hiç bitmeseydi Haftasonu

Havalar muhteşem güzel resmen insanın içi içini yiyor, Cumartesi sabah erkenden kalkıp supermario'nun apisi için tuzlaya gittik, tanıdık dr. var diye. Ben hiç heyecanlanmadım birşey cıkmayacagını biliyordum ama o ve maximario yani supermario 'cugumun babası  ahahha bak böyle ne tatlı oldu cok kafa dengidir zaten ona böyle diyim bundan sonra:P baya endişelendi gidin baktırın diye oyüzden gittik, Beklerken kendi aramızda bitmek bilmez konuşmalarımız şebekliklerimiz tuzla halkını dikkatle takibine maruz bıraktı:D

Tersanenin hemen orada gittiğimiz hastane dakikada bir işçiler geliyor salopetli halleriyle hemen anlaşılıyordu, gene rahat durmadık ve korsan bir sağlık ocagı açsak şuraya parayı götürüyor bunlar diyerek tanıdık hastaneyi anında sattık karıkoca :O :p

Dönüş yolunda ben cantaya kahvaltılıklar hazırlasamda yolda gördüğümüz heryerde yemek yedik abartısız sanki şehirler arası yolduculuga cıkmış gibi ordan lahmacun diğer yerden tavuk döner, diğer tarafdan tavuk şiş pof anlatırken yoruldum. Sonra ana yolda bana verdi tatlı kocim Lador'u kırmızıda durup stop ettirmeden kalktım yanımda kamyonlar geçiyor solladım bile pehhh. Maltepe sahilde süper bir alan var araba kullandım gene parketme vs. orada bir birimizi yedik:D İstiyor ki hemen herşeyi yapabileyim gözünde cok büyütme beni hepsini yapabilsem acemi olmam desemde sonra anlaşabildik:P

Sonra Tam boy Cadde'ye geçtik özlemişim tertemiz havada dolaşmayı. Miss gibiydi heryer bir milkshake arası ve supermariomun hadi eve gdelim krizi ile sabah 8,30da baslayan maceramız 18'de evde son buldu.
---------
Pazar günü evden cıkmıycaktık güyaaa ama hava superdi gene dayanamadık cıktık, ayrıca 2gün izinli olması ne güzel aşkımın ya bol bol yetiyor vakit. Gezdik dolaştık perşembe günü maça bilet aldık FB -Lile Macına.
Eve dönüp iş bölümü yaptık ben camasırları topladım, aşko'da patates kızarttı tavuk yaptı birde salata sonra çokgüzelhareketler bunlar'ı izledik, Gece 3,30'a kadar uyku girmedi abuk subuk herşey takıldı aklıma,Çok stressliyim ya haftaya salı yıldönümümüz sonra aşkımın dogum günü ben ne hediye ne giyinicek kıyafet nede plan hazırladım hepsini düşünmeliyim

rsmler yarın

18 Şubat 2010 Perşembe

Redbull Kanatlandıracak mı Görücez:)

Turtilerle Recep İvedik 3'e gittik. Kasılmaya gerek yok 2'den cokdaha fazla güldük!
Gayetde eğlendim, zaten absürd komedi oldugunu bile bile gidip hala eleştirmiyorlarmı sinir oluyorum.
 Adamın zaten aptal saçma şeylerine gülüyorsun ne bekliyorsun ki anlamıyorum.
Tavsiye ederim güzel zaman geçiyor:)
Heryıl cadde'de izleriz, Redbull flugtag'a takım kurup başvuru yapmak istiyorum. Geçen reklamını görünce supermario'ya söyledim ama beni kaale almadı. Ne işin var gerek yok diye:D 

Sen benım hep önümü kesiyorsun sende kur ekip sende katıl ben sana birşey diyormuyum desemde, ne alakası var diyor:P Bende dün pınoş bugun yeşocumla konustum biliyordum heyecanlanıcaklarını. Düşündüğüm gibi oldu. Aradım redbull'u 12marta kadar basvuru lazım. Ama katılımcıların arasından seçme yapıcaklarmış. Çok başvuru olacak şansımız cok cok az. Demoralize olsamda bu anlamda genede deneyeceğiz. Yeşo'da pınoş'da supermario yer seni desede ahaha fenaa fenaaa basvuruyu yapıcam.

O heyecanı yasamak istiyorum hemde cok projeler kafamda ucuşup duruyor, kostümleri bile düşündüm.
ama benım düşüncelerimle bitmiyor onların bizi seçmesi lazım okadar insan arasından sıyrılmak cok zor. Bakalım kısmet. Supermario diyorki iki dakika boş bırakmaya gelmiyorsun hemen örgütlüyorsun insanları, sende herkes gibi seyretsen ölürmüsün:D 

Süper Heyecanlıyız cok hemde.

17 Şubat 2010 Çarşamba

Küçükken.. Mim

  1. Mimleyen kişiyi ve linkini vermemiz gerekiyor ilk maddede...
Nazo'cum teşekkür ederimm, zevkle yanıtladım.

2.Çocukluğunuzda anne ve babanızla (ya da aile büyükleriyle) yapmış olduğunuz ve sizi siz yapan şeylere katkısı olan bir olay, bir aktivite, bir eylem… ve hangi yönünüze katkıda bulunduğu?

Herkesin ki öyledir eminim ama  Övünerek atlacagım kadar gururlu ve Allah'tan baska kimseden korkmayan  bir babam vardı. Keyifli akşam yemeklerimiz, yılbaşında kurulan özenli sofralar, Ozamanlar hoşuma gitmesede bayramda aile ziyaretleri, aile olmanın önemli birşey oldugunu her anımızı birlikte geçirerek anlamamı sağladı. Onun yanında hiçbirşey olmayacagını hissettiğim tek güvenli yerim,Ve fazlasıyla Babacıydım. Oldukca otoriteli, dakik, evdeki düzen, planlı programlı yaşama hep onun sayesinde kazandıgım şeyler, Annem daha naif daha yumuşak başlı fedakar,merhametli,sabırlı, İdareli olmayı elindekiyle yetinmeyi ve Duygusal kısmı ondan geliyor sanırım. Ablamdan hakkımı aramayı, hırçın tarafımı, esprili olmayı eğlenmeyi, ama herşeye rağmen dürüst olmayı, yani son cocuk olmak herkesden birşeyler kapmaya neden oluyor. Bir dediği iki edilmeyen değil ama oldukca sevilen, sevgilerini hissettiren bir aileye sahiptim. Bende insanlara sevgimi göstermekten samimi olmaktan çekinmem.

3. Çocukken oynamayı en çok sevdiğiniz oyun ve oyun aparatı?

En sevdiğim oyun sek sek'ti,  top sektirmece ve 9aylık diye adlandırılan erkeklerin kaleye geçerek oynadığı oyuna bayılırdım. Yüzüme birkere top gelmişti acısın hala hissederim.

Ayrıca belki oyun sayılmaz ama cok eglendiğim birşey daha vardı, oynamadıgım yada kırık oyuncaklarımı  bir James Bond canta içinde dayıma yazdırdığım Flash Şok Niyet 100 binlira isimli pankartla kapının önünde satmaya bayılırdım. Oyunlardan bile tatlı gelirdi bana ve ilk kazandıgım parayla eve 1 bütün tavuk almıştım ve bir kiloda meyve. Annem evcimen olacak, Babam ticari zekası cok yüksek derdi ama ı ıh olmadı bişi benden:)
4.Sokakta oynar mıydınız?

Sokak cocuğuydum desem :) Bacaklarım kollarım heryerim yara bere içindeydi, hala daha her yara izinde nezaman sahip oldugumu dün gibi hatırlarım:) Erkek cocuklarından beterdim. Babam eve gelene kadar eve girmek istemezdim annemın sesi hep kulagımda tuku nerdesin ses ver gene oynamaya devam et diye beni yoklardı. Babam çok disiplinli oldugu için o geldikten sonra izin vermesede bana kıyamazdı yemekten sonra istop oynamam için arada izin verirdi:)

5.Çocukluğunuz ve ilk gençliğinizle ilgili keşke farklı olsaydı dediğiniz bir durum/olay…

Keşke yaşasaydı babam, Belki ayaklarımın üzerinde durmayı herşeyi kendim halletmeyi ögrenemezdim ama arkamı yaslacagım birileri olurdu.

 Okadar cok yoklugunu hissediyorum ki, hele evlendiğim zaman keşke beni ondan isteselerdi, Doğacağım son ana kadar erkek bekledikleri beni, kız doğdugumda bu duygusunu hiç hissettirmeden, 13 yasına kadar koca göbüşünde suyasttıgım bu benim diye söyleyen kızının büyüdüğünü görebilseydi,

  O gidince herşey değişti .. herşey zorlaştı, O'nun hayatımızı kolaylaştırmasını kalender duruşunu, yaşadıgımız onca soruna rağmen bize hissettirmeden elinden geldiğince çözmesini, bana kıyamamasını cok özlüyorum. Belkide oyüzden hep bir erkek cocugum olsun diye düşünmüşümdür. Hiç hayalini kurdugum hikayelerde kız cocuk düşünmedim belkide sırf baba oğul paylaşsınlar diye. Okadar az hikayem var ki hatırladıgım, aslında kendi ihtiyacı oldugu halde,sırf ben istiyorum yeni bir çift diye bana aldığı ayakkabıyı, "hayır istedigim bu değildi" diye şımarıkca ağlamalarım cocukluk haliyle anlamamış oldugumdan, şimdi söylebilsem keşke.


6.Çocukluk ve ilk gençlikle ilgili iyi ki böyle olmuş dediğiniz bir olay…

Buku'cumla tanışmamız, Çok şey paylaştık şuan uzagız birbirimize ama cok güzel anılarımız var evden bakkala gidiyoruz diye gidip Taksim'e giderdik, Hiphopcı mı metalci mi ne oldugumuzu bilmeden sırtımızda sırt cantaları içleri dolu gözüksün diye sweatler koyup kendimizi çok birşey sanırdık. Ortaköy'de istiklal'de en güneşli kısımlardan gidip, birbirimize gözlerimin yeşili belli oluyor mu diye yoklama cekerdik. Ayakkabılarımızın üzerine basardık yeni gözükmesin sevmezdik.Şimdi hepsi saçma ve komik gelsede o anki ruh halimizle savundugumuz ideolojiyi (neyse o artık:p) kimse anlamıyor birtek biz biliyormuşuz gibi dolanırdık:)) Haluk Leventin Dostum şarkısı bizim cocuklugumuzun ikimizin şarkısı. Zaman değişip hayatlarımız farklı yönlere kaysada Hayatımda hep en özel yerde olucak insanların başında gelir. Birkere kagva ettik küstük 10dakika kadar birbirimize 11yasındayken hala güleriz :) 15 yılda kalp kırmadık bir kere bile İyiki Taşınmışız ve Buku'yu tanımışım.

16 yasındayken haftasonları ve okul cıkışları çalışmaya baslamıştım, Tanımadıgım insanların arasında Utangaç ve içine kapanık bir halim vardı konusurken yüzüm kızarırdı. Bu tecrube sayesinde kendime güvenim geldi.

7-Varsa çocukluk dönemine dair bugünü etkileyen bir olay, anı…
Çok fazla var:) Eğlenceli olanla bitiriyim, annem cok açık görüşlü bir insan ve kendi yapmasa,giymese,gitmese,içmese vs bile herşeyin tadını cıkarmam için destek olmuştur bugüne kadar. Sigara içmem konusunda ablamla birlikte devamlı tutarlardı paketi al bak içiyorsan yanımızda iç bilelim kıyıda köşede yapma diye devamlı telkinde bulunurlardı, arkadaşlarım şaşırırlardı annemın böyle davranmasına herkes yasakladıgı için:) Bende herdefasında istemezdim. Sanırım rahatlıktan olsa gerek hiç sigaraya merakım olmadı,Bana en güzel kazanç bu sanırım. Kıyafet konusundada hiç karışmazdı Lisede 2,5 karış okul etegimle dalga geçen supermario seni alan adam anca adam eder böyle dolanılırmı derdi:P Kabak onun başına patladı. Hmm evet giyinmiyorum artık okadar kısa :)))
------
Bitti ama resmen hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden geçti.
Çok açık oldu kesmelimiyim bilemiyorum. yazdım gitti

Senin Gibi Olmakla Olmamak Arasında

Oturup bazen devamlı şikayet ettikleri ev kadını olmayı istiyorum. Hazır piş ağzıma düş. Orda burda harca.Tüm gün gez sonra devamlı söylen ay cok yoruluyorum hergun silsüpür diye ekle. Birde cocugu bahane et ilgilenmesen ortalıklarda büyüse bile mükemmel yapıyormuş gibi anlat, Yaptıgın her hatayı cocuklu bir hayatın zor olmasına bağla.




Ben



düşündümde hiç birşeye söylenmiyorum,  hakikaten ya anneme mi cekmeye basladım acaba herşeyi olagan karşılayarak. Eve varmadan 200 mt önceden anahtarlarını cıkarınca ne uyuz olurdum 10 bin mt'den baslanırmı anne ya diye. Ve evet bende yapıyorum bunu erkenden cıkarıyorum anahtarlarımı kapıya mt'ler varken.
Ama bu hiç iyi bişi değil biliyorsun devamlı şikayet edip,söylenenler daha değerli.. Devamlı birileri onlar için koşuşturur. Sen mi ? sen zaten halledersin canım kendin, aslansın, kaplansın, yaparsın
ee yapınca boncuk mu takıyorlar? O gene anlatırken ben yaptım diye anlatıyor arkada backup yapanlar wın turizm. Sen ben tek yaptım, sen annenle babanla eşinle diye ekleyemezsin ki.

ı ıh büyümek zor, dediği gibi Niteliksiz insanlar, niteliklerini abartma eğilimindedir.
Annem gibi yapmalıyım gene sanırım, Değiştiremezsin ki, evet de geç.

resim

16 Şubat 2010 Salı

Gözlüklerini Tak Şişti Gözlerin

Kız kardeşimin Hikayesi isimli filmi izledik dün akşam, Taa geçen yıl ağustosta demişim izliyim diye anca şimdi kısmet oldu:) Servisdeki arkadaşımdan almıştım hemen geri vermek için uykum oldugu halde izledik. Hiç sevmiyorum birşeyi verirsin 80gün geri dönmez, bende hemen izledim ertesi gün veriyim diye ama  masanın üzerinde unutmuşum cd'yi demek bugun gelesi yokmuş:)

140 dakikalık filmin 90 dakikasında rahat ağlamışımdır, Allah ne verdiyse. Supermario ağlamasada cok etkilendi o'da. Gözlerim ufacık suan şişik dinlendirici gözlüklerimi takıcam gelen giden olur şirkette beni böyle gören neler düşünür kim bilir:) Dün süpermario dedi ki çocuk cok istiyorum ama yaramaz olursa diye gözüm korkuyor. Filmden sonra tek söylediği sağlıktan baska hersey yalan. Hakikaten ne değersiz şeylere kafa yorup zaman harcıyoruz. Herşeyin tadını cıkarmak lazım

Haftasonu uyku halimiz kayınca bu hafta içinden hiçbir beklentim kalmadı akşam kocim siler süpürür ben çamaşırları toplar kaldırırım + yemek yaparım zaten yatma vakti gelir.

Bugunde hava muhteşem güzel bir gün içinde 4 mevsimi yaşıyoruz resmen. Dün sabah yagmur vardı, sonra dolu yagdı nohut kadar, ayfertitoyla camdan bakarken beynimize beynimize yagıyordu resmen sonra güneş açtı günlük güneşlik akşamına yeniden kurusoguk bastı. Şaka gibi yani.

15 Şubat 2010 Pazartesi

Bellek Kutusun'dan Tuku'ya:)

Yani bilmiyorum ki ne denir, görüşmeden konuşmadan insanın kanının kaynaması
sadece yazılarla kurulan bağ, benim arkadaşım diye bahsedebilme lüksü,
bazen en yakın dediğin dostlarından bile yakın olma hali sadece bloga özgü sanırım.

Bellek Kutusu pozitif enerjisini hergün güncellenen  sitesinde, normalde dikkatimi çekmiycek haberlere bile tatlı cümleleri,esprili haliyle 4göz şeklinde okuyup güldüğüm canım  boğazdaş, takımdaş kutucum
Paketi elime ulaştı az önce ve okdar mutlu oldum ki. gezmeyi seven bana  bir akşamda dünyayı gezme şansı var hemde:))  Ancak bukadar olurdu  supermario her aksam bir yerlerde olmaktan kurtulacak sayesinde:P
Kutucum acayip mahcup bir okadar mutluyum hakikaten cok tatlı bir kutusun,
 Sana dediğim gibi mailleşmek bile ayrı bir keyif seninle, seni tanıdıgım için çok şanslıyım ,
çok teşekkür ederim cidden, hem arkadaşlıgın hem bu tatlı kutu için:))

Çok Güzel bir Geceydi..

Okadar az uykuyla bitirdim haftasonunu servisde uyurken ağzım açıldımı sayıkladımmı diye endişelenmedim desem yalan olur:D
Cuma gece 02:30'da girdik eve , c.tesi 01:00'de pazar dırı nımmm süprisli gece 02:00'de..
Pazar günü  uyanıp standart kahvaltımızı yaptık, sonra biraz tv keyfi derken benım araba kullanasım geldi 4km falan kullandım 2kere stop ettirsem, yokuşda kalsamda geri geri parkettim  falan iyiydim performansımı begendim:D Sonra eve geçtik kocim dediki benim ufak bir planım var akşamüstü istersen yavas yavas hazırlan cıkarız birazdan. Ne giysem,ne giysem? nereye gideceğiini bilmeyince insna ne giyeceğini şaşırıyor, Neyse giyindik  Avrupa yakasına geçtik.
 Nereye gittiğimizi biliyormusun dedi, Sanırım önce İstinye Park'a ugrayıp zaman geçiricez daha sonra Set'e geçicez Tarabya'ya dedim. Sen biliyor musun nerden öğrendin diyerek beni ters köşeye yatırdı.
İstinye Park'da dolaştık falan ama devamlı telefonda konusuyor devamlı ortadan kayboluyor bende hiçbişi olmamış gibi davranıyorum. Derken kanrımız acıktı yemek yiyecek birşeyler baktık ben anladım ki set falan yok içimden de her özel günde set'e gidilmezki azıcık değişik şeyler düşünmeli diye geçmişti yalan yok:D 

Rujumu yanıma almamışım hemen çıkıcaz burdan diye düşünmüştüm dedim yok dedi 20:30'a kadar burdayız hmm ben düşünüyorum ne olabilir ki acaba hiç aklıma gelmiyor. 
Yemeğimizi yedik benim zara'da pembe ayakkabıya bakma krizim geldi no'su yokmuş yalnız cok cicilerdi. Ve beklenen an son birkes daha ortadan kayboldu ve geri dönünde hadi çıkyoruz dedi. İndik Lador'a gidiyoruz ama nereye. Sormuyorum karıştırmıyorum keyfini cıkarıyorum.
Nınım geldik parkettikk, Vale Kenan Doğulu'ya değil mi diye sordugu anda bir çığlık! aaaa
Hiç tahmin etmemiştim yanından bile geçmemişti düşüncelerim. Direk agzımdan cıkan aşkım istiinye parkda dolaştık bu ayakkabılarla ayakkta değilizdir umarım :D oluyor.
Yok yok keyfini cıkar herşeyi ayarladım diyor ve içeriye giriyoruz.
Oturma düzenini süper ayarlamışlar sevgililer günü oldugu için, Sahneye öyle yakınız ki elimizi uzatsak tutucak neredeyse 2 saat sonra Kenan Geldi ortalık yıkıldı, Oturmadık desem yeri. Öyle pozitif enerjileri varki kardeşi Ozan'la. Sahneden ışık saçılıyor resmen. Kenan birsürü süpris getirmiş yanında Önce Bora Uzer'le düet yaptı
Kendisi devam etti şarkılara aradan biraz vakit geçtikten sonra Ayşe Özyılmazer geldi pek bir oynak kendisi:))
Gene devam ama hakikaten bariz bir ilgi var Kenan Doğulu'ya neredeyse full ünlü vardı izlemeye gelen. Hatta suparmario Nihat odabaşı ile kol kola oturdular ister istemez değiyor insanlar birbirlerine yeni kankan hayırlı olsun diye takıldım ona haha. Onun Locasında yok yoktu herkes yedi içti hesabı Nihat Ödedi:P
Organizatörlüğünü Demet Akalının eşi Önder Bekensir yapmış, resmen memnuniyet ölçmek için Loca Loca dolaştı arı gibi çalıştı:)
00:00'i olmadan Demet Akalın geldi, Kocim ona'da bakmış Titanic Otel'de ama iyiki gitmedik dedik çünkü Demet programını buraya yetişebilmek için kendi söylemiyle "altın makas yaparak 1,5 saatte" bitirmiş :)
Kenan Sahneye Demet'ide cıkardı hastaymış söylediğine göre sesi cik cik şeklinde cıkıyordu cidden:)
Kenan Sahneye 3 kıyafet değiştirerek hiç ara vermeden, biran olsun oturmaya of sıktı demeye fırsat vermeden cokyüksek bir enerjiyle tüm geceyi ayaklarımızın agrımasına neden olacak kadar zıplatarak bitirtti :))
Slowlarda encok baş harfi ben'deki dansımızı unutmıycam cok tatlıydı tüm gece hem romantik hem eğlenceli koskoca 5saat geçirdik .

 Herşeyden öte bukadar titizlikle hiçbişi çaktırmadan bir paket cekirdek istedi canım gidip alayım diye evden cıkıp:))) biletixden bileti alan tatlı aşkıma bayılıyorum..Sevgililer günü bahane aşk şahane:))
 Çok tatlı bir hediye oldu ikimizede bu akşam..

12 Şubat 2010 Cuma

İlk Defa Bloglar Hakkında

Herşeyi burdan bloglardan takip ediyorum, acayip zevk alıyorum blogların herbirinden, Normalde hayatlarımızın kesişme ihtimali olmayan uzaklardan tanıdıklarım oluyor zevkle takip ediyorum yazdıklarını, tavsiye ettiklerini, fikirlerini, gazeteler falan hikaye kaldı yani Blogmania :)

Ama samimi değil tabi herkes, Herkes şunu sorun söylerim, buna yardım edeyim, her yazıda zıp diye  alakalı alakasız " anacım kuzucum" triplerinde, Süpersiniz cok yardım seversiniz ,Ama bakıyorsun günde minimum 1000'den fazla tıklanıyor sitesi kimsenin linkini vermiyor blogrollunda, ayrıca sayfa acıyor oraya ekliyor yada en görünmiycek yere koyuyor linkleri yırtsan bulamazsın baskalarına ulasacak adres. 

Yani bu iş böyle ilerlemiyor mu sen birini okuyorsun onda baska birini görüyorsun ona zıplıyorsun derken bir sirkülasyon oluşuyor, illa herkesi yazmak istemeyebilirsin benimde öncelik sıralarım var herkesin oldugunu gibi ona göre koyarsın ama illaki bir ucundan yer verirsin öyle yada böyle.

Nerde kaldı samimiyet. Hani herkesi cok seviyordun ,hani herkesle özelden cepten mailden heryerden sarmaşık gibi konusuyordun..Herkes herkesi aynı oranda sevmez yani doğaya aykırı ama -mış gibi yapıp insan avlamanın da manası yok.  Bilmiyorum bana samimi gelmiyor gelmedi gelmiycekte. Gurur duyuyorum sevdiğim bloglar yazılı basına  çıkıyor tüm blogları temsil gibi görüyorum ben onları ama işte sapla saman ayırmak lazım.

Laçin'i tenzih ediyorum herzaman mütevaziliğini koruyarak 50 - 60 online gördüğüm nadir sitelerden olup linkleri kimseyi ayırmadan acar acmaz ilk görülecek yere yerleştiriyor ilkgün nasılsa 07'den beri takip ediyorum onu bugunde öyle bukadar popülerleşmesine rağmen samimiyeti canım cicimde değil paylaşımda oldugunu hissettiren nadir bloglardan.

Yani ben istediğime yazarım onlar bana yazsın ,takip ettiğim blogları kimse görmesin diyede düşünebilirsin anlarım onu ama ozaman ahkam kesme bloglar hakkında, önce konusup canım cicim deyip sonra diğerine gidip   sen süpersin ötekine gidip sen daha süpersin diye gaz verme.

Huyum kurusun hiçbirşeye banane deyip geçemiyorum.

Kişisel günlüğüm bura" bizden" baska birşeye hiç yer vermedim ama yazasım geldi,:)
---
15 şubat ekleme: aynı fikirde oldugunuzu yazdıgınız maillerinizle tek olmadıgımı zaten biliyordum ama hakikaten böyle destek geleceğini düşünmemiştim. Aynı frekansda olmak güzel birşey hakikaten..

11 Şubat 2010 Perşembe

Herşey Var, Bizde Olsaydık

Çok eğlendiriyor Baykal'la, Erdoğan'ın atışmaları. Yılmaz Erdoğan'la Demet Akbağ'ın
" Haybeden Gerçek Üstü Aşk" oyununa  gitmiştik geçen yıl, uzun süreli  ilişkilerde "la" desen "lö" anlama işini süper ti'ye almışlardı. İktidar'la muhalefet'in şuanki atışmaları onların tiyatrosunu aratmayacak cinsden. Birde bukadar laf sözden sonra bir toplantı açılış vs olunca aynı masada oturup yemek yemiyorlar mı bayılıyorum samimiyet dediğin böyle olur orda atıcan, burda tutucan yemek yiyeceksin süpersiniz devam:))!Akşam çok eğleniyoruz Haber bülteni değil komedi Club mübarek.
Canım Sevgilim, bugün Api'sinin arada sancı yapması yüzünden dr.'a gidiyor bakalım, pimpirikli biraz  bazen ummadıgım seylere öyle cok takıyor ki.

Gecen haftasonu evde su yoktu, Sabah işe gitti sonra kapı acıldı uyku arısı kimo dedim sanki kim olacaksa, bişi unutmuşum cıkıyorum aşkım dedi. Ben uyumaya devam ettim,uyandıktan sonra farketmedim 2saat sonra kapının yanında 10lt su üzerinde tabloren sıkıştırmış büyükboy..
Çok seviyorum 8.yılımıza 1ay kaldı, İyiki çok sevmişiz birbirimizi,İyiki..

Şu sıralar işyerinde işlerimi öyle boşluyorum ki, yani elim bir dolanıcak bir gün toparlayamayacagım. Notlarımı almıyorum sonra arıyorum düşünüyorum neydi kimdi diye. Pek sorumsuzum. Ajandamın sayfaları boş duruyor.

Borusan Filarmoni Orkestrası ile Cem Yılmaz'ın buluşmasına Supermario bilet bakmış kaç hafta önce almamış vazgeçmiş, dün akşam söyledi ne kızdım alsana ben böyle süprisler istiyorum diye:D
Lost ve nargile ile gece kapanışı:)

10 Şubat 2010 Çarşamba

Bir anda Bitmesin İstemem

Akşam Lost'un 5. sezonu için kolları sıvadık dünya 6'ya geçti ben eksik kalırmıyım.
Yok böyle bir kurgu, ama korkuyorum izledikten sonra :P Lavabo kapısında supermario'yu bekçi yaptım dün akşam. Aslında korkunç değil gerilimsi ama ödlek olan benim.
Annecim gitmeden mutfagı temiz ötesi yapmış ciflemiş heryeri, mamalarda hazırlamış bizi bir hafta idare eder:D
Herşey hazır olunca daha cok vakit kalıyor eve geldikten sonra dinlenmek için. Zeytinyaglı yaprak sarma yaptı, kocim onları löp löp kuruyemiş gibi götürüyor önüne set kurdum nekadar zor yapılıyor biliyormusun her lokmayı 24 kere çiğnede ye diye.  Ben gittim masadan çorbaları koymaya mutfaga bir baktım bitmiş hiç ben sölememişim gibi :D

Aylar önce ilk ablam izletmişti, dün aklıma geldi iki gündür benı her defasında ekran basında deli deli güldüren bunu izliyorum.

İş stressine,yol yorgunluguna, gelgitlere, ekonomiye, tbmm kavgalarına, dış borç açığına,remix'i birebir 

foto

9 Şubat 2010 Salı

Ben değil Canım İstedi

Spontane gelişince herşey daha güzel oluyor, düşünmeyince daha cok eğlenirsin demişti bana Akulatam,
akşam bir aile dostumuza gidicektik ama gidesim yoktu.
Öylede oldu, dün üzerimde resmen ölü toprağı vardı. Miğdem bulanıyor,karnım şişmiş, 2paket sütlü mama yedim, şirket cehennem kadar sıcak camları acar durumdayız  sıcak benı daha cok sınırlendırıyor nereye saldırcagımı bilmiyorum ona buna sarıyorum, bolca supermario ya trip atıyorum, taciz atışlarım sms, telefon ,cagrı olarak yerini alıyor,akuşa sarıyorum msn'de, meloşa, ,filiiye,
 ayfertitoya sarıyordum ki o benden betermiş haha kendimi bıraktım ona baktık.
Akşam gittik anneşko ben supermario kare3'lüsü olarak, okadar cok güldük ki yani karnımıza kramplar girdi. Eskiler hakikaten farklı, Sebo teyze döktürmüş mamalar, ati amca babamı anlattıkca gül gül öldük, Tubcum laptop almış ati amca diyorki lap top'ı kucgaına koymıycakmışsın bozulurmuş :D Ati amca olmaz bişi dediksede havada kaldı cümlelerimiz:)) net'e hepimizden daha meraklıydı :P İyiki gitmişiz cok güzel vakit geçirdik.

ayrıca bu aralar cok fena bir şekilde kızkıza vakit geçirme isteği var. Sabah çıkıp akşam sonladırmak istiyor içimden bişi ama "supermario kolluk kuvvetleri" bu işe sıcak bakmaz:D  havada müsait değil diye kendimi avutayım bare. C.tesi gözüm yemiyor evi temizle topladan sonra azıcık ayaklarımı uzatıp oturmak ıstıyorum öylede olunca kalıyor benım yalnız gezme hevesim.
Sağlıklı Yaşam günlerimiz bozguna ugradı hiçbişi vermemişim 53 kiloyum ne anladım bu işten 10 gün cidden sapmadan corba salata yagsız et tavuk döngüsüyle yaşamıştım halbuki. Spor'a baslıcaz sonrada dans kursuna gitmek istiyorum, supermariocum kilo verelim sonra söz dedi.

Canım çay istedi omg!

fotokaynak 

8 Şubat 2010 Pazartesi

Blog'dan Telefona:)!

hmm yeniden gelince şaşırdın değil mi?
Biz ayçayla konuştuk bırrr bırr ,
sanki dün akşam yemekte birlikte ne yesek derdi yaşamışız gibi hemde:P

Ah ne tatlı birşeysin sen blog,
 Kanımı kaynatan insanlardandı kendisi, istanbul'da yaşamadıklarına üzüldüğüm, 
 uğramadan gitmediğim bloguna yakışıklı oğluşuna bayılıyordum,
 Hergün yazışma, mailleşme derken bugün konuştuk, çok memnun oldum iyiki araşmışız yaa! 
Saçlarına röfle yaptırıyor tarihe not düşelim bunuda haha.

Demir 14 subatta 2. yasına giriyor aşk adamı kendisi ve cok yakışıklısı daha cok resimleri için ardademiryildiz
Bakmaktan keyif alıyor insan Maşşallah diyorum binlerce kez hemde .

Yapma Diyorum,Yorulma Otur Azıcık

Eee anlat ne var neyok?
Haberler bende değil mi
Hafta içi okadar söyledim supermario'ya bak bu rakı dökülür şarap dökülür kaldır buzdolabnın kapagından diye.
Ama noldu ben söyledim ben dinledim fışşttt.
Kapağı açmamla 100'lük yeni rakı çat etti döküldü. Heryer rakı oldu. Agzımdan cıkan sitroooennnn kelimesini yok sayıyorum.! Koşa koşa gelen kocacım elinde vileda sildi süpürdü amma velakin döken ben konuşan gene ben! Sana söyledim okadar ya al şurdan diye. almadın, niye böyle oldu snein yüzünden , alsaydın olmazdı, almadıgın için leş gibi oldu ev , yeni silmiştim bıdıdıdııd
Döken sensin bikere niye döktün demedim vallahi brawo aşkım ,diyebildi sadece ben otomatiğe almışım kendimi osırada gitti rakııı yazııkkk extre gelmedi daha rakı finito şeklindeyim:D
Heryer anason koktu heryer supermario silerken kafayı buldugunu iddia ediyor!
 Annecim nihayet geldi ankara marşıyla,
 Eve girer girmez anasonla, gram alkol girmemiş 5vakit abdest alan bünyesi ilk rakıyla ogün karşılaştı :D
Leş gibi kokan evle olan ilk teması attlattıktan sonra okadar içmediğimize kanaat edip kahkahalara bıraktı yerini anason koması:D
Biz cuma palladdium yaptık, cumartesi hamsilos günü ilan ettik, Pazar sinema günü yaptık Evde bir ses soluk negüzeldi, ama  yapma anne bırak anne demekten dilim yoruldu, istiyor ki yemegi o hazırlasın masayı o toplasın evı o süpürsün ben hala minik kızıyım onun. Bende dinlensin cok yoruldu azıcık ayagını uzatsın ıstıyorum ı ıh dinlemiyor, şuan evde akşam için corba yapıcakmış ben çalışıyorum  diye bir haftalık yemegi yapar öyle gider eminim:D

foto kaynak:fazzino.com

3 Şubat 2010 Çarşamba

Çok keskin Çok!

Hayatımda gördüğüm en soguk akşamdı dün sanırım. Servise gidiyorken ucucaz sandım. Ellerim soguktan jilet gibi kesildi. 15 dakikalık yol ölüm geldi bitmedi. Ellerimin üzeri kıpkırmızı oldu kesik kesik, Banka'nın işlem bölgesine attım kendimi ve tinerci gibi ellerimi üfleyerek ısıtmaya calıstım. Imkansız bukadar üşüdüğümü hatırlamıyorum 25yıldır. Abartılı derecede ellerim acımaya basladı okadar soguk kii, 70 dakikada geçebildik avrupa yakasından anadolu yakasına kilit heryer.
İstanbul bembeyaz gene.
Supermarionun anne ve babası yemege cagırdılar, Evlerinin önü yol!a bakıyor şehirler arası loş ısıkta otoban öyle güzeldiki, Şarap almış babası bir kadeh şarapla birlikte cok güzel gitti. Gece evimize döndük ama ne dönüş sabah heryer gene kapalı kabus yenıden basladı, Yokuşlardan kopta gel'in aynısını yaşadık.
Doğalgaz coşar herhalde bu ay, oh devlet heryerden alıyor ama hiç karşılığını vermıyor.


Geçen bir av. anlattı servisden, 10yıl önce dava acmışlar köprüye yapılan zam için, geçen ay sonuçlanmış 10 kuruş indirilmiş zam . Sebepde devletin çıkarlarını gözetmek zorundaymış mahkeme bu yüzden faiz işletmemiş.
Ödediğimiz elektrik paralarında %30u kaçak kullananların açtıgı bütceyi kapamak için. Bizim bina'da da gördüm 4 faturasını ödememiş doğalgaz uyarı göndermiş üst kattakilere şuan ortada yoklar gördüğüm anda Alo doğalgaz hattına ispiklicem:D onların borcunuda bize yıkmasınlar ahaha
Yani Birgünde karımıza birşey yok.

foto kaynak tık

2 Şubat 2010 Salı

Ya ben Hayal Kurduysam?

Bazen ufacık birşeyden etkilenecek kadar savunması kalabiliyorum, Bugun annem gelecekti bize, Ananemle ilgilendiği için evlendiğimzden beri 3kere anca gelmiştir evimize. Biz gidiyorduk cogunlukla.

Sabah heyecanla aradım anne hazırladınmı diye, akşam birlikte vakit geçirecektik supermario o ben sinemaya gidicektik komedi filmlerini cok sever, soguk havada yapılacaklar listesi yaptık nerelere gideriz diye herşey hazırdı. bizde tutabildiğim kadar tutacaktım kafası dagılsın diye. Ama hastayım gelemeyecegım dedi.

Çok üzüldüm çok.. Hiç beklemıyordum akşama kendımı cok ayarlamıştım.

Ne garipsin tuku anne ye trip atılırmı evet atıcam .  ısrar etsemde yok hastayım deyince peki diyebildim sadece.
İlkokul cocugu kıvamındayım, öğretmene şikayet edesim var.

----------
03.02.2010 eklemesi:
Sanırım ilgiye ihtiyacım var :D şeyden nem kapıyorum. Tatlı emocum cidden hastaymış, kaldıki oan beynım aksam bizde olmasına okadar sabitlenmişki diğer ihtimaller hiç kafama girmedi bile. Yerim ben onu yerimm!