28 Mayıs 2010 Cuma

Şu sıralar Yorumlar

İçimdeki dışımdaki herşey için,

 bayılıyorum, Rihanna Hard

Gandi Kemal'in taze kan haline seviniyor, basının bukadar pompalamasına Şaşırıyorum

Supermario'nun işyerine hala senelik tatillerini belirlemedikleri için Kızıyorum.

Barış Manço'nun oğlu Batıkan'ın haline Acıyorum. Nasıl bir psikolojik baskı ki tertemiz cocuk babası gibi olmak zorunda hissetmiş kendini öyle dolanıyor bir numara büyük her haretketi üzerine.

Ayça'lar tatile çıkıyorlar hala tatil planı yapmamış biri olarak kıskanıyorum

Haftaya pazartesi 2. evlilik yıldönümümüz nasıl geçmiş 2 sene inanamıyorum

Konser için heyecanlanıyorum

Bugun 52,5 kg olmuşum sırıtık dolaşıyorum.

27 Mayıs 2010 Perşembe

Sıkılırım Kopma Hemen

Pazartesiden beri akşamları yemek yerine meyve yiyorum.Sabahlarıda servisten 3 durak önce inip yürüyorum havalar güzel nasıl olsa 54'6 dan 53'e düşmüşüm. 1,6 nerdeyse 2 kg güzel rakam. Şuan elimde çengelköy badem'i sabah kahvaltımıda bu şekilde yapıyorum. Gofret almıştım o da kendimi ödüllendirme.

Dün akşam Kayınvaldeme gidip mutfaga store perde dikicektim sonra elbiseye çevirdim kot kumaştan dikeceğim için. Ama makinanın basına oturmayalı kaç sene oldu resmen bocaladım. Önce iplik topladı sonra ip kopmaya başladı, defalarca uğraştım  Ve sıkıldım bıraktım. Dikiş dikmenin en kötü yanı yanlış olunca sök bastan sirkülasyonu.Motivasyonu bitiriyor ve sıkılıyor insan. Sabrım çabuk sonuc vermeyen şeylere yetmiyor maalesef.
Okulda zaten dönem ödevleri dışında hep son dakikaya bırakırdım haftalık tasarımları. Benim hatırladıgım 3 senede bir ceket, bir yöresel kıyafet birde pantolon dikmiştim hatırlamadıgım belki 1 iki büyük parça daha vardır düz dar etekleri saymıyorum onlar her derste dikilirdi zaten. Paso çanta dikerdim nerde saçma sapan işler var hemen onların başında olurdum.

Son yıllarda paçalarımı bile terziye verıyordum ugrasmamak için şimdi dünkü hezimetten sonra nezaman otururum bilinmez. Akşam böyle geçti ve tatile nereye gitsek diye düşünerek.

Bakıyorum ciddi ciddi ilk hedefim kıprıscık bulamazsam içime sinen biryer, Karı koca ladorla yola cıkıp nerde akşam orda sabah yapıcaz bakalım hayırılısı.

resim

26 Mayıs 2010 Çarşamba

Hayal Ziyan Edilir

Geçen yıl gibi oldu işte. Havalar güzelleşiyor ve önce cumartesi günlerimizi aldı sonra mesailerini uzattı. Haftasonları cuma akşamdan cıkarak neler yapacaktık halbuki.
Ama onu bırak Hazirana 4 gün kalmış şurda tatil günümüz bile belli değil. 22,30'da geldi supermario.
Artık ikimizde onun şirketine kızamıyoruz ben ki 1 saat uzayınca mesaileri sinir küpüne dönerdim, hatta onun işyerindekileri koyun olmakla suçlardım sesleri çıkmıyor diye.
Demek yıldırıyorlar insanlar beziyorlar böyle ola ola. Bende tepkisiz kaldım artık. Oturup bitmesini bekliyorum.
Erken rezervasyonlarıda kaçırdık, tatiller el yakar şimdi, pasaportlarda digital'e dönüyormuş 1 hazirandan itibaren. Yani hiçbirşeye yetişemiyoruz. Bu belirsizlik karnıma kramplar sokuyor. Supermario'ya kızıyorum o da benim şirketim sanki ben izin vermiyorum kendime diyor. Kime köpüreceğimi şaşırdım.
Pozitif olmaya calısıyorum, yazın gidicek yazlık çok stress yapma diye telkin ediyorum kendime, turtiler var supermario'nun ailesinin ki var,ananenin var diye ama  ı ıh..

 Ben bu yaz için bambaska planlar kurmuştum. Birkere daha görüyorum ki neyin hayalini kursam olmuyor. Benim kaderim gelişine vurmalık sanırım, akşam için şu yemeği yaparım desem bile öncesinde mutlaka bir prüz çıkıyor ve ben yapamıyorum. En basitinden büyüğüne hayallerim sırtımda kaburum oldu.peh.

25 Mayıs 2010 Salı

25 Mayıs Sen Doğdun

(evin önündeki yokuşun başından gökyüzümüz)

Bugün senin doğum günün aslında.
Ajandaya bakınca sabahtan beri hiç farketmemem için üstüne alınacağın birşeyler var mı sence.
Önceden olsa bir hafta öncesinden sarardı stresi.
Sayende 3yılı karanlık geçen günler.
Özlüyormuyum evet,
Kırgınmıyım fazlasıyla.
Artık hisssizleştim sana karşı biliyormusun,
Kızamıyorum, sevinemiyorum senin hakkında birşeyler duyunca.
Sanırım sana olan tüm sevgimi senden olana" verdim.
Tüm hırçınlığına, hatalarını kabul etmeyişine, yanlış yaptığında hep birşeylerin arkasına sığınmana, rağmen
Hep mutlu olmalısın, çünkü Allah mutlulukla da terbiye eder.
Sen zarar görme genede.

mutlu yıllar sana, sen duymasanda okumasanda bilmesende..

24 Mayıs 2010 Pazartesi

Haftasonu Pek Uzun

Cuma akşam eve girmeden sokakta burnuma mangal kokuları gelmeye basladı, eve girdim ev bile kokuyor heryere gelmiş kokular. Supermario'nun gelmesine çok var ama evde tek başıma söyleneceğime  arayıp ona mızmızlandım benım canım mangal istiyor Develi'nin Beytisini istiyor sen orada çalışıyorsun hala diye.  Sabret geliyorum 3 saate  çıkar yeriz dedi 21,30'a kadar ışıkları açmadan tv ışığıyla bekledim ama içim geçmiş kenarda sızmışım. Dışarı çıkmak için hiç keyfim kalmadığından gitti aldı geldi beytimden ısırık aldığımda resmen tıp tıp atan seyler vücudumda kestiler tıpışmayı:D  zor anlardı hiç bitmesin istedim:p
(redbull kalabalığı)
Cumartesi günü annecimle buluştuk Kadıköy'de. Şansımıza yagmur çiseliyordu. Ama yılmadık önce karnımızı doyurduk sonra kadıköy'ü talan ettik. Öyle güzel şeyler vardı ki.  Annemle dolaşmayıda özlemişim tam kafa dengi nereye gitmek istersem uyuyor ama bu km'ler olmasa. Pehh. Bir elbise aldım supermario onu imkansız giydirmez bile bile niye alıyorsun değil mi yok işte almasam içim kalırdı. Annemden ayrılıp eve döndüğümde beni elimde poşetlerle görünce direk bismillahh çekti:D  Elbiseyi görünceilk tepkisi  napıcan bunu toz bezi mi oldu. Yazın tatilde giyerim dedim halbuki abartılıcak bir kısalıgı yok ama cins işte:p Akşam dışarı çıkıcaktık ama maaile ablansında toplanmış ısrar üzerine orada geçirdik.Güzel geçti sohbet muhabett.  
Pazar günü kocim lador'u yıkama'dan almaya gitti bende kahvaltıyı hazırladım. Güzel bir kahvaltı yaptık karıkoca. Özenerek hazırlanması en yakışan ikinci öğün. Birincisi akşam yemeği:P
Ver elini Red bull Flut tag. Hani bizim başvurumuzu kabul etmeyenler:D 
 35 takım vardı ama genellikle kurumsal şirketlerin başvurularını kabul etmişler Yok amerikan hastanesi yok 6sarayarotaract klubü yuhladık zaten sarı kırmızı ekip çıkınca:D
Kenan Sofuoğlu motor'daki performansı yok arabası hep geri kaldı:P
Ortam çok güzeldi. Müzik sonses ve bayağı yoğun bir kalabalıkla keyifliydi.
Yarış bittikten sonra başka bir etkinlik alanında gerçek seslerle müzik yapan bir grup vardı onlarca insan brezilya'daymış gibi dans ettiler bizde supermario ile karşılıklı oynadık:P beniim için flugtag'ın önüne geçti cocuklar süper çalışıyordu. Cadde'de birkaç mağaza'ya baktıktan sonra karnımız acıktı ben önce dükkan burger istedim sonra numnum sonra bahçede oturup keyif yapalım grill^de diye. Supermario'nunda içine sindi evimize geçtik. Hemen inegöl köfteleri buzluktan cıkardım tavuk göğüsleri köri&tavuk baharatı ve soya sosu üçlüsünde marine edip hazırladım. bu arada Real'in inegöl köftesi bir ha-ri-ka. Elma dilimli patets kızartık yanına oh. 
 
Ben okadar bıkbıklanmama rağmen bir dilim tavuk göğüsle doydum  Köfteleri yiyemedim bile.
Bahçe'de yemek sezonumumuzuda açmış bulunduk.
Yemekten sonra nargileyi yaktı kocim meyveli survivor'lı bir gece sonlandı:)

21 Mayıs 2010 Cuma

Cılız Sesiyle "ben dizdim"

Dün servisten indikten sonra peloş abla ve cocukları gördüm markete gidiyorlarmış. Hadi dedim bize gelin. Market alışverişini yapıp geçtik bize. Can bize geldiğinde ona karides yapmamı istiyordu bende malzemeler varken karides güveç hazırladım.

Elma dilimli patates kızartık sonra kısır salata falanda vardı yedik bir güzel 4'müz. Supermario ablasının bizde oldugundan haberi yok enişteye söyledik o da iş çıkışı geldiler.
(geçen hafta cuma dışarı çıktıgımızda en sevdiklerimden)
 Zeyno biz içerde yemek hazırlarken orta sehpayı boydan boya çizmiş boyası aşınmış. Nasıl çizdin zeyno diyorum" böyle dizdim" diye cart diye birkere daha çizdi:D Ablacığa söylemedim kızmasın zeyno'ya diye. Supermario gördü diyorki evet cocuk niye yapmıyoruz bu yüzden ahaha. Artık sehpayı atarız bahçeye salonda duramaz oşekilde:D

Bizim ev küçük cocuklar kendi evlerindeyken ayak altında olmuyorlar odalarına geçiyorlar şimdi tv izlerken önünde oyun oynayayınca enişte'nin sinirleri tepesine geldi :p
Havalar bizegöre iyi olsada cocuklar üşür diye cıkmadık bahceye birazdaha düzelsin nargile nayt yaparız.

*Ya ben birde salıncak gördüm realde 150TL hemde. Çok istedim bukadar ucuz birdaha bulamayız bir papi parasına. Ama bahçenin eni yetmiyor boyu'na koysak devamlı minderleri topla kaldır zor dedi supermario kediler yatarsa üzerine diye çekiniyorum bende geçen pati izi gördüm bahçedeki dolabın üzerinde dünyam başıma yıkılıyordu yıka yıka heryeri öldüm ovmaktan.

20 Mayıs 2010 Perşembe

Kutladım Tabi Ovarak

Şimdi dün 19 mayıs tatilini ev'de lavaboları ovarak kutladım. Supermario bırak izinli olmayı mesaisi devam ederek 21:30'da geldi. Salı akşamı Romantik Komedi Filmini izledik sevdim eğlenceliydi, gece 01,30'da uyuyunca 19 Mayıs çarşamba günü benim için öğlen 12'de başladı. Sonra bir gayret evi topla süpür yapıp
kendime kahvaltı ! olarak 15:00'de kısır, mor lahana salatası, körili soyasoslu tavuk ızgara, domates salatalık ve eski kaşar'dan oluşan bir tabak hazırladım ki of diyim. Kısırı bile net dursun diye ölçü kabyla koydum, peyniri tavuga yatak yaptım şimdi bile canım çekti.

Yalnız bendeki o yemeğin görünüşünün güzel olma hali birtek misafir geldiğinde değil. Herkes derdiki evlen göreyim salatayı süslermisin, evlen göreyim zaman kalmıyor pilavı kase ile koymayı bırak çala kaşık koyarsın diye bir dolu saçma sapan cümlelerini kurmuşlardı.

(ayfi'nin masama bıraktıkları wuhuuu yerim onu)
Şuna inanıyorum tembel zevki olmayan insanlar kendi eksilerini birşeylere bahane edip, evli ve çalışıyorsa iş'e,
bebeği varsa çocukla hayatın zorluklarına, evde ve çalışmıyorsa devamlı detay yaptıgı için işlerin yetişmemesine bağlıyor.

Halbuki hepsi trışka bence hayatı planlayarak yaşayınca herşey oluyor. Fazla sıkmamak lazım sonra komik oluyor.

Ne diyordum evet o tabağı Ayhan Sicimoğluyla Renkler Fas'taydı programı izleyerek  yedim. Keşke hergün yayınlansa bayılıyorum. Tabakane'ye shit yetiştirmek deyimini birebir gösterdi :D. Tabakane'de çekim yapmış müthişti atmosfer.

Sonra show plus'da ki JAMIE’S eat to save your life'nı izledim. ingiliz kadınlar yemek yapmayı bilmediği için sürekli fastfood tükettiklerinden kendine görev bilmiş ücretsiz yemek kursu veriyordu. Katılımcılar 3-4yasındaki cocuklarına elma bile soymamış tiplerdi, derine indikce annelerininde yemek yapmadığı cıktı ortaya.. Ne garip fasülye oldugunda küçükken vahlanırdım bunlar görmemişler bile.. güzel bir programdı.

Ben zap yaparken Mhtp geldi. Oturduk kahve içtik birer. Kızını uyuttu bahçeye cıktık sohbet falan derken. Bebiş durmadı heryeri indirmeye başladı sağda solda ne varsa:D düşündümde bebiş fikri hala nadasda kalması en güzeli:p 
O'na çıktık Yns zaten hep geç geldiği için supermario 21,15'de geliyor diye üzülmemle dalga geçti 00'de yemek yiyoruz sen 9:30'a geç diyorsun diye :D Bilmem alışmadığım için tuhaf geliyor.

21'gibi eve indim, kocimin perti çıkmış şekilde geldi. Ay sonuna kadar böyle gidicekmiş akşamları için plan yapma dedi.  Hafta içi dışarı çıkamıycaz 10gün geçermi .

Annem bugun nisoşka ve arkadaşıyla birlikte Çanakkale şehitlik tur'una katıldı günü birlik az önce konuştum gayet keyifliydiler.

Sabah servise geç kaldı metrobüsle geldim.

18 Mayıs 2010 Salı

Fır Döndü

Yarın izinliyiz ama hava berbat. Supermario plan yapıyor piknik yapalım diye ama düzeleceğe benzemiyor.
Süpersonik bir kahvaltı yapsak o bile mutlu eder beni.
Ayrıca kocimin iyeri dün baslayan bir mesai durumuna girdiler 1hafta devam edicekmiş. Nefretlik geldi şu h&m açılsada kurtulsak.
(tatlım benim fırlama yeğen)

Dün akşam birşeyler bulup uğraştım vakit geçsin diye supermario gelene kadar. Aslında eve detay yapmam lazım ama herşeye olan mecalim evi toplayıp süpürmeye gelince bitiyor nedense.

17 Mayıs 2010 Pazartesi

İlk Defa

Koca bir haftayı yedi bu pazar günü FB'nin şampiyonlugu son maç'da kaçırışı.

Hayatımda bukadar çok ağlayan erkeği ilk defa gördüm. Bağdat Caddesi arabalara yaslanmış elinde biralar birbirlerinden güç alarak zor ayakta duran insanlarla doluydu. Ben bile ağzımı bozmak için hırslanmıştım, stad'daçıkan yangınlar, kırılan şişeler, edilen küfürler, milyonlarca kişinin aynı anda tek yürek oluşu.

 Futbol'la ilgisi olmayana, herhafta maç takip etmeyene, haftalık programını maç fikstürüne göre yapmayana bu söylediklerim aşırı saçma gelir. Çünkü Taraftarlık yaşanmadan anlaşılmıyor.

2-2 dedikleri anda futbolcuların sahaya gelmesi, supermario'nun beni döndürmesi bir oldu.
Bitanecik kocamin mavi kırmızı gözlerini hiç unutmıycam..

Canları sağolsun diyemiyorum hakikaten
dün akşam o atmosferi birebir yaşadıktan sonra futbolcuların polis arabasında götürülmesi az kalmış helikopterle kaçırmalılardı zira sinirlerin nasıl gergin olduguna birebir şahit oldum.

Bir haftaya herşey unutulacak ama artık yeter Daum gitmeli. Neticede 90 dakikalık beraberlik son 1 dakika kala anonsu yapan adamın bileti kesiliyorsa, 90dakikanın sorumlusu daum ülkesine dönmeli.

14 Mayıs 2010 Cuma

Sezonu Açtık

Supermario gelir gelmez yıkadı hemen bahçeyi hava öyle sıcaktı ki biz yemek yeyip kalkana kadar kurumuştu yerler. Sonra benden zeytinezmeliçörek istedi işyerindeki arkadaşlarına çok met etmiş istiyorlarmış. Birlikte zeytinezmeli çörek yaptık. Ben hamuru hazırladım o yoğurdu cevizleri kırdı fırına verdik etraf müthiş güzel kekik kokmaya başladı. Nargile'yi meyveleri hazırlarken bende sandalyelerimizi koydum tv'nun konumunu dışardan görücek şekilde ayarladık. Malum Aşk-ı tantuni var.
Dışarısı nasıl  güzel  ılık, meyvelerimiz bir yanda nargilemiz diğer yanda, keyfimize diyecek yok.
Nasıl özlemişiz.
Aşk-ı memnu reklam arasına girince çiçeklerin başına gidip nekadar açtığını kontrol ettik bu saplantı hali nekadar devam edicek bilmiyorum ama küpe çiçeğimizin 3 reklam sonunda açtığını görünce supermario koş koş diye beni çağırması tekrar görülmeye değen anlardandı:D 
 Nezaman saat 23 olmuş anlamadık, kışın günler kısa diye saatler geçiyor çabuk yazında yapılacak cok şey oluyor hemen hızlı bitiyor. Çokkk tatlı bir akşamdı 
 
Supermario'nun gözü gibi baktığı çilekleri olmaya başlamış, Yerinde duramıyor , ben alma ne gerek var demiştim o alırken, şimdi böyle büyüdüğünü görünce tamamen oldugunda bana vermiycekmiş kendisi sevgisini vermiş kendisini yicekmiş,
Beni koparan son repliği, Çileğimize büyüyünce diyeceğimki annen seni istemedi yavrum
Seni çok seviyor karıcın :D

13 Mayıs 2010 Perşembe

İstediğin Oldu Ama İyikide Oldu

Dün ben bahçeme gidiyim toprakla buluşayım diye hayal kurarken, supermario'da denizi görelim çimlerde zıplayalım diye hayal kuruyormuş meğer.
 Servisteyken aradı aşkım hazırlan dışarı çıkarız akşam yemeğinde diye. Ben tamam dedim ama aklmda evdeydı. Aradım indikten sonra son nabız yoklamak için baktım cidden istiyor ben yarında keyif yapabilirim bugun onun istediği olsun diye eve gidip hazırlanmaya başladım.   
Stadın Ordaki Fenerium'a uğrayıp supermario'nun istediği tshirte bakıcaktık, dolaşırken farketmemişiz çekim yapılıyormuş canlı yayın lop diye daldık allahtan tam kameranın kadrajına girmeden bir görevli bizi tuttu hiçde görmemişiz :D Reklam arası verene kadar onları bekledik çekip ekibiyle kanka olmadığımız kaldı çok cicilerdi hepsi reklam oldu direk bize döndü herkes:D Supermario'nun beğendiği tshirt meğer dekormuş ahaha  sunucu kız o dekor demese kocim sırtlayıp kasaya ödemeye gidiyordu :D
Neyse beğendiğinin dekor olmayanıda varmış onu aldık çıktık herkesle vedalaştık bir aile olmuştuk orada:Pp Renk çekiyor işte:D
Baştan aşağı yazlık giyindik, parmak arası terliklerimiz şortlar ve tshirt Cadde Bostan Sahile gittik. Hava öyle güzeldiki, Neredeyse pantolonla gezen yoktu herkes sıcaktan giyinmiş şortlarını.
Burger King'de mamalarmızı yedikten sonra hemen sahil'e attık kendimizi çimlerin üzerine yayıldık. Gittiğimizde gün aydınlık olsa da 20'e doğru grileşmeye basladı.
 Örtümüzü serdik çimlere uzandık gelen geçeni izledik, el kızartmaca oynadık sonra şunun kıyafeti hiç olmuşmu aa diye dedikodu yaptık:D çimlerde oturan altlarında gazete kağıdı olan çiftlere supermario evlenin evlenin uyarısında bulundu:D  Bunun amacı altlarında evlerinden getirdikleri örtü olmayışı kanımca ahaha 
Evden çıkarken geçen yaz bulmuş olduğum zeka küpü  "termosun içine soğuk meyveyi koymak çimlerin üzerine soğuk soğuk yemek"  adlı projemle:D  İlk Kirazımızı şifa niyetine yedik, bu cümleyide annemden öğrenmiştim mevsimi geldiğinde ilk yediği ürün neyse onun için şifa niyetine derdi ne saçma şey derdim şimdi bende öyle diyorum:D Supermario'ya da şifa niyetine de diye minik değil ama "manik" müdehalelerde bulunmamın iyi birşey olduğunu düşünüyorum:D 
Burger'dan kaçırdığım tuzlarla eriklerimizi tuzladık, evden cıkarken cantaya attığım halley'leri afiyetle yedik bolca şebeklik yaptık, sahil boyunca yürüdük keşke evimize daha yakın olsa her akşam gelebilsek dedik.
Eve dönüşte artık fiks olan müzik sonses açık ama "camlar kapalı"  şekildedans ederekdöndük 22:00 gibi evdeydik. iyiki dedim senin dediğini yapmışız ne iyi geldi..

12 Mayıs 2010 Çarşamba

O 1 Çiçek Veriyor, Ben Bin Mutlu Oluyorum

İki mutluluğum var, birincisi havalar müthiş güzel
ikincisi bahçe balkon karışımı alanımıza ki ben bahçe demeyi seviyorum karo olsada yerler, birsürü çiçeğimiz var ve pazar günü aldıklarımızla daha da süper oldu.
(yakapark'da bir ağaç ev )

Eve gidip orada keyif yapmak için, içim içimi yiyor. Dün supermario ve babası mutfaktan oraya bir muslukda yaptılar artık yıkanması daha kolay olacak. Aslında musluk var Apartmana ait bir saati olan ama haram şeyi istemem zaten kullanmadık hiç kör tıpasıyla hala duruyor.

Şimdi şarıl şarıl yıkayabiliriz, ayrıca eskiden sadece yaşlılara özel zannederdim bir çiçeğin açtığını görünce çıkardıkları sevinç nida'larını. Dün sardunya'larımız açmışlar, Gülümüz patladı patlıycak, çileklerimiz minicik olmuşlar. Nasıl rahatlatıyor nasıl mutlu ediyor maşallah diye diye seviyorum.

Su istemeseler bile su vermek istiyorum, cam'ın tülünü aralayıp orada oturup izlerdik tv'nu, fondü yapardım çilekleri bana bana yerdik, nargilemizi orada içerdik geçen yaz. Şimdi akşam olsunda kendimi toprağa adıyım:) son 2,5 saat eve gitmeye.

11 Mayıs 2010 Salı

Birgünden B'şi Olmaz

Pazar günü ablam annemı dısarı cıkarınca bizim gitme durumumuz havada kalmıştı. Dün akşam hediyelerimiz, matkap vida ıvırz zıvırla kapısındaydık annemin. Ben işten hemen geçtim supermario 19,30 gibi annemdeydi.  Benim tatlı Annem sarmalar yapmış minik minik, testi kebabı yapmış, en sevdigim malatya tarhanasından yapmış. Biz hmmm hmmm sesleriyle inlettik evi.

(camın önündeki papatyalarımız ne garipler dipleri ölmüş ama uçları hala capcanlı)

Nisoşka ile bolca boğuştuk bende onun yaşlarındayken bayılırdım şimdide cok severim zaten hay de bre deyip atlamayı hiç büyümeyeceğim sanırım.

O sırada evde tamir edilcek ne varsa tatlı kocim hepsini yaptı nisoşkada çıraklık yaptı tam supermario boşuna demiyorum:D

* gündemin en sıcak haberi Chp'nin genel başkanı Deniz Baykal nekadar kabul etmesede +18 kaseti yüzünden istifa etti.
İsabetli bir karar oturmaktan yapıştığını düşündüğüm koltuk nihayet genç dinamik muhalefeti ileriye taşıyacak birilerinin  eline geçecek. Mhp'ye olan olmasa Bahçeli gibi biri gelmese bare.

10 Mayıs 2010 Pazartesi

Fotograf Makinam Elim mi Oldu?

Fotograf makinamı işyerinde unutunca elim ayağım kaybolmuş gibi geçen bir haftasonu:)

cuma karı koca yemek
cumartesi temizle süpür, supermario nun ananesi ve annesini çaya davet, akşamına kallavi'de pınoşun dogum günüünü kutlama, sonra sarhoş olan beyleri eve çenelerini kapayıp götürme
pazar turtilerde kahvaltı, ordan babama dua, sonra ortaköyde kumpir bogaz keyfi, ordan küçük çamlıca fidanlığı  ve bahçeye birsürü çiçek alımı, ordan kayınvaldeme anneler günü kutlama, ordan eve ve toprakla bütünleşme + maç keyfi

beden yorgun 10,30da nakavt.

Turtiler resimleri atar atmaz detaylı bir yazı daha, şimdilik bugune ait bir resim.

7 Mayıs 2010 Cuma

Ahırkapı'dan Geçtiler

Ben hayatımda böyle kalabalık görmedim. İstanbul değil sanki 3 büyük şehir birleşip gelmiş.
Az laf çok fotograf.
Dileğimi diledim, supermario iki kere diledi sağlam olsun diye:)
Seneye daha erken bir saatte gitmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum:)
Eğlenceli keyifli bir geceydi.

6 Mayıs 2010 Perşembe

Hey Dünya Ben Dostum

Barış işaretiyle gelmiş, Tabağı sebze dolu, telefonu panasonik
bu fotograf 2006'ya ait
acaba kim bu

resim istek üzerine konmuştur:D

5 Mayıs 2010 Çarşamba

Hıdrelleze Gidiyoruz

Sabah 06'da uyandık bugun ve uyumadık. Benim gibi uykuya düşkün tembel biri için milat.
Supermario sandvic hazırladı ikimizede bende akşam için çanta yaptım.
(fethiye'de santos ören yerinde antik kaplumbağa:)
Bugun hıdrellezi kutlamak için Ahırkapıya gidiyoruz.
Ne dileyeceğimi hala düşünüyorum bu sefer değişik birşey diliyim diye:).
Sağlıklı ve Huzurlu bir hayat fiks dileğim oldugu için  Supermario diyorki azıcık para da iste senin şu, "az verip baktırmasın, çok verip azdırmasın" felsefen yüzünden belki kaç piyango bileti son anda boşa döndü:D

Bilmem belkide haklıdır. ama ben halimden çok mutluyum gene sağlık huzur ve bolca aşk yazıcam ağacın dalına. Zamanı gelincede sağlıklı bir bebiş:)

Ayrıca Rihanna'ya dün biletimizi aldım haziranı iple çekiyorum.

4 Mayıs 2010 Salı

Mis Kokusu Hep Kalabilse

Vazom boştu 3-4 günden beri
akşam ben yıkanmış çamaşırları katlayıp yerleştirirken,
Ev kapısı açıldı hiç benım yanıma ugranmadan içeri geçildi. "hoşgeldin canımmm" sesime
kısa net hoşbuldum denildi.
n'oluyorki diye kafamı çevirmemle güllerle burun buruna gelmem bir oldu.
 
Öyle kıymetli ki her dakika, öyle özel hissettiriyorsun ki..
ben hala 16'ımdayım sanki 10yıl öncesi gibi.

3 Mayıs 2010 Pazartesi

Bir haftasonu Daha bitti

Biz bu haftasonu  şöyle bir kafa dagıtalım diye dışarı çıktık mamalarımızı yiyip alışveriş yapıp 23 gibi eve döndük. Cumartesi supermario izinliydi keyifli bir kahvaltı yaptık uzun zamandan sonra cumartesi ilk defa. Sonra Aku'nun yanına hastane'ye gittik. Tahmin ettiğimden cok daha iyiydi çok mutlu olduk onu öyle görünce Maşallah. Hasta ziyareti kısa olur deyip çıktan sonra bize kalan zamanda ilçeyi turladık. Ben alışveriş yaptım  Supermario dioki akuyu ziyaret 15dakika (elindeki torbaları göstererek) bize maliyeti paha biçilemez :D
Aku iyileşsin anlatıcam dikişleri patlamasın diye onu güldürmemek için nekadar ciddi olsakda gene hoplaya hoplaya güldük:P Yemeği dışarda yedikten sonra eve gidip maçı izledik.  öyle yorulmuşum ki haftasonu olmasına rağmen 22:30'da nakavt oldum.
Pazar'da supermario çalıştı zeyno'nun doğumgünündeydim bende.  İş çıkışı o da katıldı, Kıyafetlerini hazırlamıştım birde not yazdım üzerine mutlu olmuş görünce:)
Akşam 20'e kadar ordaydık sonra eve geçtik . Turtiler geldiler. Sohbet muhabbet derken saat gece yarımda onlar gittilerbizde cumburlop uykuya. Hızlı bir haftasonuydu. Özellikle cumartesi güzeldi. Havalarda sıcacık keyfime diyecek yok. Çarşamba günü baharı karşılamaya gideceğizzzz.