28 Ocak 2013 Pazartesi

Haftasonu

Günler ışık hızıyla geçiyor. Zaten kış mümkün olan tüm hızıyla bitsin. Bahar'ın gelmesini dört gözle bekliyorum.  Perşembe dışarıdaydık arkadaşlarla eve 01,30 gibi döndük ertesi gün Orcolar davet ettik aynı grup olarak onlara gittik makara gırgır 03,30'da eve geldik ertesi gün bana iş yoktu ama Supermario bayağı zorlandı ctesi işe giderken. Cumartesi akşamı da Kfy davet etti balık yemeğe onlardaydık rakı balık yaptık. Pazar günü de Ed'ler çağırmıştı ama ı ıh dedim pertim çıktı evde dinlenelim. Gitmedik. Hava çok soğuktu zaten.

Gündüz 12:30-13 gibi Bebi'nin uyku saati onu uyuttum 2,5 saat uyudu sağolsun biz de o sırada battaniyeyi çekip kuruyemişlerimizi alıp buz gibi biralarımızla ayaklarımızın altında da sıcak su torbası iz tv'de Gayrimüslüm mezarlıkları, İpekyol Treni, Reşikeş Yolları'nı izledik.
Sonra kurabiye yaptık birlikte mis gibi koktu ev.
İçinde çok çikolata olduğu için Bebi'ye vermedim. Henüz tatlının T'sini bilmiyor sarı kafa. En fazla bal ve pekmez.

Böyle sakin ama bir arada hiç prüzsüz geçen günleri çok seviyorum. Yaptığım en lüks aktiviteye bedel birlikte patates kızartıp makarna yapıp yemek.

Sonra Bebi uyandı yanımıza geldi aiyyyyy sesini duyunca zıpladık üzerine özlemişiz .

Uyanınca bebi, sıra onunla vakit geçirmeye geldi evin içinde önde bebi arkasında Supermario onun arkasında ben araba sürme oyununu oynadık. Biraz futbol biraz küpler biraz puzzle derken uyku vakti geldi. Uyku sırası Supermario'daydı ben yayıldım tv izledim o sırada şansına gene 5dakikada uyudu bebi de hep benim sıramda zorlanıyorsun bebi aşkolsun dedim duyan kim pireler uçuyor totosunda.

7 Ocak 2013 Pazartesi

kar

Harika bir kar yağıyor şuan dışarıda. Yılın ikinci karı. İlki 20 Aralık 2012'de yağmıştı.
Nedense önemsenmeyen satır araları hoşuma gidiyor sonra okurken.
Mesela ekmek kaç paraymış o yıl? hangi hükümet varmış? hava kaçta kararıyormuş?
ekmek 1TL, Akp ve hava 16:30'da kararıyor :)