5 Ocak 2012 Perşembe

yeni yıl

Bu yıl yeni yıl ruhumu kaybetmiştim, Son dakikaya kadar ne yapacağımız belli değildi. Supermario Bebi ile ilk yılbaşımız, yanımızda olsun dedi ve son dakika organizasyonuyla Turtilerde toplandık. 8 büyük 4 çocuk. Evde geçirebilinecek en güzel yılbaşıydı. Geçen sene ne kadar sıradan geçtiyse bu sene o kadar güzeldi. Dans ettik, oyunlar oynadık yedik içtik sabah karşı 4'e geliyordu yattık.
Bebi  elden ele dolaşmaktan mest oldu. Devamlı balık gibi çırpınıp kahkahalar attı. Sanki ah bir kalksam der gibiydi. Artık oturuyor desteklice tabi, yatmaya tahammülü yok. Hep otursun istiyor yılbaşı gecesi saat 3'e kadar ayaktaydı. Yeni yıla girmeye son 10 dak. kala altını değiştirdim oğlum yeni yıla tertemiz girsin diye :p

Tam on iki olduğunda saat bu yıl ilk önce bebi'yi öptük. öptük az kalır yedik bitirdik o nefes almaya çalıştı aramızda. Şükrettik binlerce kez yaşadığımız her dakikaya. Bebi'nin aramıza katılmasına.

Videolar çektik onları yedeklemeliyim pc'a bir şey olsa gidecek 6 ay Allah korusun.

Kuş lokumuyla 6 ay geçti dile  kolay yaşama vurunca sayfalarla yazsam bitmeyecek enfes 180 gün. Girdiğim en harika yılbaşıydı.