22 Eylül 2010 Çarşamba

Güzel Tatil

Arife günü bavullarımızı hazırlayıp Emr ve Nil'i bizde beklemeye başladık. Akşam geldiler ve gece 00'yi vurmadan yola çıktık. Ama okadar uykumuz vardı ki bu movie day günlerinden dolayı uykusuz işe gitmeler bizi yordugundan bu sefer beni gece yolculuğu çok açmadı direk uyudum tavşan uykusu şeklinde. Mola'larda inmedim bilakis yayıldım boş koltuklara.
Sabah Vardığımızda İzmir'e kordonda güze bir kahvaltı yaptık şansımıza o gün 9 Eylül İzmir'in kurtuluşuymuş ve askeri birlikler gösteriye hazırlanıyorlardı. Kaç tabur dolusu asker vardı hatırlamıyorum ama tüylerimiz diken diken onların hazırlık aşamalarını izledik. Elimizde Türk Bayrakları bayramın birinci günüde yoldan geçen simitciye bile neredeyse iyi bayramlar diyerek dolaştık. Yerli Turist diyorlardı bizim için.

Ayfertito'nun tavsiyesi üzerine Martı Apart Otel'de kaldık. Tertemizdi, memnnun kaldık. Yerleştirdikten sonra eşyalarımızı deniz'e gitmek üzere yarı baygın şekilde ulaştık. Yol'da uyunmuyor nekadar kapasada gözlerini insan. Supermario daha cabuk nakavt oldu bu  sefer. Emr & Nil ve ben su da bolca coştuk. İlk Gün tercihimiz Ilıca'dan yanaydı tabiki. Saat 5 gibi hepimiz bir köşede şezlonglaırn üzerinde havlu izi yüzümüze çıkana kadar uyumuşuz.

Akşamına çocuklar aradı İstanbul'dan bizde geliyoruz yer ayarlayın diye okadar baktık ki heryer dolmuş. Son dakika saat 00' gibi biryer gözümüze ilişti ufacık odalarda normal rakamların 2katına çıkmış fiyatlar el mahkum kabul ettiler birlikte vakit geçirelim diye ve uzun bir yolculuktan sonra Met, Mrv, Aslhn ve Rsl'de bize katıldılar.

Biz gece Yemek yiyip dolaştık ve ilkgün yorgunluguyla çok geçe kalmadan 02:00 gibi eve döndük.

Ertesi sabah onlar geldi ve Sabah kahvaltıdan sonra hep birlikte denize gittik.
Bu sefer onların ilk günüydü ve mayısıktılar biz iyiydik denizin son demlerine kadar çıkmadık.
Akşam güzel bir balık gecesi yapmak üzere marina'da yerimizi aldık. Keyifler yerinde yemeğimizi yiyip birşeyler içmek üzere Alaçatı'ya geçtik. Girmediğimiz sokağı kalmadı sonunda biryerde karar kılıp oturduk içtik eğlendik, sabaha karşı odalarımıza döndük.
C.tesi tekne turu yaptık enüst katını sırf bize ayırdılar ve birçok koy dolaştık.
Deniz'in rengi yeşili of anlatsam yetmez cokgüzeldi.
Son gün işte bir malum kaza odaya bagladı bizi dönüşte Şirinceye uğradık Supermario kucagına aldı tepede kilise varmıs oraya kadar tasıdı yolda benım yuruyemedıgımı gören insanlar supermario ya tempo tuttular alkışlayanlarmı laf atanlarmı aşk'a bak helal sana diyenler mi eglendik bayağı :))
Yolda neredeyse her mola yerınde durup birşeyler yedik. şuan net 55 kiloyum o derece :P