10 Mayıs 2011 Salı

Geldi Gitti Gene Gelcek

Hafta sonu 3 yıl gerçeğe döndü.
Sabah erkenden başladı cumartesi bize, Supermario ile havaalanına giderken fotoğraf makinamı da almıştım  O'nu , ilk o görüşme anını çekecektim ama unutmuşuz.
 Daha ilk görüşte bir sarıldık birbirimize sanki çocukluk arkadaşıydık da uzun zaman olmuştu birbirmize dokunmayalı.
Yol boyu sohbet hiç bitmedi o da çenebaz ben de.
Bir de hiç kasmadık, ortak noktamız blog, bizim tanışmamıza  vesile olan o'nun taa Ankara'dan 1 günlük ziyaretimize gelmesi ama biz onunla telefon'da msn'de okadar çok şey paylaşıyoruz ki  gerçek hayatta da öyle oldu bloglardan konuşmaya sıra gelmedi anlatacak başka başka okadar çok şey vardıki.
Cumartesi sabah geldi pazar akşam üstü uçtu, o bir güne neler sığdırdık ne kadar gezdik ne kadar makara yaptık ne kadar uyuduk, ne kadar yedik, ne kadar alışveriş yaptık, ne kadar içtik, ne kadar ayaklarımıza kara sular indi, ne kadar trafikte panik atak geçirdik haha az kalır anlatsam, tadı damağımızda kaldı her saniyenin. Bebi resmen şov yaptı şaha kalktı kendini göstermeye çalıştı her aşamada . Daha içereyken böyle ilgiye bayılıyorsa dışarı çıkınca neler yapacak kimbilir.
Biz bayıldık o'na , özledik haftaya bir daha gelsin diye. Bu ayın 17'sinde Çağlar geliyor askerden ve o gelince gene gelecekler. Bu sefer Supermario ittifaklarımızda yalnızca savaşmayacak cephesinde. Kocim bölünmüştü iki çirkefin arasında. Harika bir hafta sonu geçirdik Yassi, ben ve Supermario en kısa zaman da Çağlar'lı yeniden yapıcaz kesinn.
Ve teslim oldu böhüüü pusunu'da alıp :p