31 Ağustos 2009 Pazartesi

Hayat.. kahve gibidir yalnız içmek keyif vermez..

Ne anlamsız bir haftasonuydu.

Cumartesi paso evle ilgilendim. Yıka temizle kaldır. Zaman şıp diye geçtide akşam olmuş hiç oturmadan gün bitmiş.
Akşam iftarı sahil kenarında piknik gibi yaparız diye düşünerek bişiler hazırladım ama Aşko yorgun gelince evde bahçede yemeye karar verdik.
Karı koca güzel bir yemek yedik karşılıklı Özel soslu patates salatası, Mevsim salatası, Havuclu Kabak salatası, Biberli Göğüs fileto tavuk ,Bulgur pilavı..

Lezzetliydi özellikle ilk kez yaptıgım Soslu patates salatası ve Biberli tavuk pek bi hoşumuza gitti.

Ghosts of Girlfriends Past "Hayalet sevgililerim" isimli filmi izledik ve nargile.. Haftasonun en güzel anı bukadar

Film hiç beklediğim gibi değildi. Özellikle sinemaya gidip izlenecek bir film değil.

Karar verdim keyifsiz olunca yazasım gelmiyor. Siteyi açıp açıp kapıyorum. Tarihe not düşmek adına bikaç satır yazayım dedim sonra geri dönüp okuyunca güzel oluyor.

Pazar günü Süpermario olarak şekerananemin evinde bikaç bişi vardı onları halleti aşko, sonra pamukananemın yanına hastaneye gittik. Öyle şeker masum duruyor ki hastanede maskotu olmuş hemşirelerin. Dr.lar akciğerlerine yaptıkları operasyonda delik oluşturmuşlar ve buyüzden hastaneye yattı cok zorlu birsüreçde. Canı cok yanıyor, çok üzülüyorum Allahım hakkımızda neyse onu yaşatsın. Canımıniçi annemde refakatci kalıyor yanında.

Güzelananem nekadar acı cekiyorsa annemde okadar üzülüyor ve hastanede günlerdir harap oldu oda, mübarek ramazan günlerinde Allahım yardımcımız olsun. Neredeyse bütün gün oradaydık.
İftar vaktine kadar dısarda vakit geçirelim sonra dönüp annemide alıp gideriz iftar açmaya dedik. Yakınlarda aşkonun babanesi var onlara gittik. Hala, amca, kuzenler, babane hepsi birbirinden tatlılar. İçten ve samimiler özlemişiz. Ordan çıkıp Hastaneye cok yakın olan Olivium 'a gittik. Biraz gezdik dolaştık ama çok çabuk bitti Hiçbişi de yoktu alınmaya değer.

Dönüp tatlıannemide alıp iftarı yapmaya gittik Olivium'a tekrar. Günlerdir hastane dşına cıkmayan anneciğime de değişiklik oldu. Hayat plan yapmaya gelmiyor. Ananem böyle olmasaydı eğer bu haftasonu iftarımızı mangal yaparak açıcaktık sahilde. Kısmet işte.

Onlar iyi olsunda hergün bizim..