10 Aralık 2009 Perşembe

İçimden Geldi

Ve ..
en iyi arkadaşım en taze geyikleri onla yapabilirim. Boşboş gülebiliriz. Akşam oldugu gibi bir mevzuda daha kaç dakika saçmalanır diye dakika tutabiliriz. Komik olmayan espriye bile güldürmek için şekilden şekile girebiliriz. Akşam yemekte kimin istedigi olacak diye bahse girebiliriz, yemeği ben yaptıgım halde şike yapmadan.

En fit gündemi birbirimize laf atarak geçirebiliriz 'bak gördün sosyal demokratlar yeni çakma parti kurmuş gecen benım yaptıgım espriyi baskasına yaparken sende böyleydin gözümde'.

Sinirlendiğim bir anda en aklıma gelmeycek şeyi yaptıgında gülmemek için kasarken, püskürterek gülebilirim. Göz kalemimi  yüzüne baş harflerimizi yapıp kıkırkıkır gülerken , dünyanın en doğal şeyiymiş gibi davranabilirsin.

Annenin bahçesinde 50 kg'luk kasımpatıları gece vakti kanter içinde getirdiğinde şaşırmış halime, e sabah kaçır demiştin kaçırdım deyişinle, ciddiye almışsın şakaydı diyememek" bile güzel.

Pizza kutusunun üzerine balonu koyup zili çalıp kaçtıgında ben mutfakta bizim için yemek hazırlıyorken yemeği bırakıp pizzaya gömülmemizi,
Sana yaptıgım makarnayı ketcapla mayonez ve hardalla süsleme çabalarıma hardalla ketcabı yanyana koyma   sarı kırmızı olmasın makarnam diye söylenmeni bile seviyorum..
İyiki birlikteyiz iyiki sevgilimsin,eşimsin,arkadaşımsın..